Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Fisher Price Laugh & Learn - smart klokke - norsk versjon

-35%

Fisher-Price lager kvalitetsleker for kreativitet og læring for babyer, smårollinger og litt eldre barn.

Barn lærer best gjennom lek, og lek er svært viktig for barn utvikling. Lekene fra Fisher Price sender barnet inn i en verden av kreativ lek med læreleker for babyer, smårollinger og litt eldre barn. Lekene fra Fisher Price bidrar i barnets utvikling av finmotorikk og grovmotorikk, det lærer gjenkjennelse av farge og form, og får utfordret sin forståelse av årsak - virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn, førskolebarn følger Fisher Price barnets vekst og endrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

Newborn-lekene fra Fisher-Price treffer barnet på deres nivå, og ved hjelp av leker med rolig musikk, bilder som beveger seg, babygym tilpasset nyfødte og enkle leker som reagerer på barnet bevegelse, stimuleres barnets ferdigheter. Fisher-Price Newborn babyleker passer for barn fra nyfødt til de er ca 3 mnd.

Fisher-Price Infant er leker spesielt utviklet og tilpasset den enorme utviklingen barnet går gjennom fra det er ca 3 mnd og til det fyller 1 år. Lekene fra Fisher-Price ivaretar barnets utvikling trinn for trinn med aktivitetsleker, babygym, puttebokser, sorteringsleker og trekkeleker. Fisher-Price Laugh and learn som gir barnet ditt muligheten til å lære gjennom glede ved lek med en hel samling av læringsleker.

Fisher-Price Toddler er lekene for små barn fra 12 mnd til barnet er ca 3 år. Småbarnslekene fra Fisher-Price lar deg oppleve og skape et miljø for læring og utvikling for barnet, samtidig som dere kan tilbringe verdifull tid sammen. Fisher-Price deler-småbarns-lekene i tre aldersgrupper.

35%
Kampanjepris 95,- Vår lavpris: 147,- Du sparer: 52,-
På lager
SKU
02205-139
   

La barna lære om farger og hilsemåter med denne interaktive smartklokken fra Fisher Price. Dette er den perfekte første smartklokken for ditt barn, og den gir en fin innføring i teknologiens verden. Når valpen ringer er ditt barn klar til å danse, synge og lære om ulike farger. En morsom aktivitetsleke for de minste. Trykk på knappene, snurr på hjulet eller trykk på vippebryteren. Den spiller både musikk, lager lyder og snakker. Noe så gøy!  

Denne smartklokken holder ditt barn opptatt. Med utseende til en ekte smartklokke har denne Fisher Prise klokken en skjerm som lyser og ulike «apper» som kan trykkes på, og den er enkel å gripe. La ditt barn trene sine motoriske ferdigheter samt trene fantasien og lære nye sanger, ord og setninger. Kjempemorsomt!

Inneholder: 

  • Fisher Price Laugh & Learn - smart klokke
  • Med musikk, lyder og fraser

Detaljer:

  • Batteribehov: 3 x LR44 batterier (inkludert)
  • Språk: norsk
  • Alder: fra 6 mnd
Produktdetaljer
ModellGMM48
EAN887961858310
MerkeFisher Price
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.