Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Fisher Price Laugh and Learn Smart Phone - leketelefon med 30+ sanger og fraser - norsk versjon

Fisher-Price lager kvalitetsleker for kreativitet og læring for babyer, smårollinger og litt eldre barn.

Barn lærer best gjennom lek, og lek er svært viktig for barn utvikling. Lekene fra Fisher Price sender barnet inn i en verden av kreativ lek med læreleker for babyer, smårollinger og litt eldre barn. Lekene fra Fisher Price bidrar i barnets utvikling av finmotorikk og grovmotorikk, det lærer gjenkjennelse av farge og form, og får utfordret sin forståelse av årsak - virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn, førskolebarn følger Fisher Price barnets vekst og endrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

Newborn-lekene fra Fisher-Price treffer barnet på deres nivå, og ved hjelp av leker med rolig musikk, bilder som beveger seg, babygym tilpasset nyfødte og enkle leker som reagerer på barnet bevegelse, stimuleres barnets ferdigheter. Fisher-Price Newborn babyleker passer for barn fra nyfødt til de er ca 3 mnd.

Fisher-Price Infant er leker spesielt utviklet og tilpasset den enorme utviklingen barnet går gjennom fra det er ca 3 mnd og til det fyller 1 år. Lekene fra Fisher-Price ivaretar barnets utvikling trinn for trinn med aktivitetsleker, babygym, puttebokser, sorteringsleker og trekkeleker. Fisher-Price Laugh and learn som gir barnet ditt muligheten til å lære gjennom glede ved lek med en hel samling av læringsleker.

Fisher-Price Toddler er lekene for små barn fra 12 mnd til barnet er ca 3 år. Småbarnslekene fra Fisher-Price lar deg oppleve og skape et miljø for læring og utvikling for barnet, samtidig som dere kan tilbringe verdifull tid sammen. Fisher-Price deler-småbarns-lekene i tre aldersgrupper.

Vår lavpris: 187,-
Medlemspris 97,-
På lager
SKU
06195-224
   

Denne stilige leketelefonen fra Fisher-Price Laugh & Learn er perfekt for de minste! Trykk på en av de 12 ulike app-ikonene for å høre over 30 sanger og fraser om tall, telling, hilsninger og mye mer. Lyset blinker i takt med musikken og de små kan også bevege skyveknappen frem og tilbake for å høre flere sanger og melodier. Denne Fisher-Price smart phone er en god første innføring til teknologiens verden.

  • 30+ sanger, lyder, melodier og uttrykk
  • 12 interaktive knapper
  • Passer fra rundt 6-36 måneder

Inneholder:

  • 1 Fisher-Price leketelefon

Detaljer:

  • Batteribehov: 2 x AA (testbatteri inkludert)
  • Alder: fra 6 mnd.
Produktdetaljer
ModellCFB01
EAN887961053357
MerkeFisher Price
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.