Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Fisher Price Laugh and Learn - spillkonsoll med lys, lyd og musikk - norsk versjon

-42%

Fisher-Price lager kvalitetsleker for kreativitet og læring for babyer, smårollinger og litt eldre barn.

Barn lærer best gjennom lek, og lek er svært viktig for barn utvikling. Lekene fra Fisher Price sender barnet inn i en verden av kreativ lek med læreleker for babyer, smårollinger og litt eldre barn. Lekene fra Fisher Price bidrar i barnets utvikling av finmotorikk og grovmotorikk, det lærer gjenkjennelse av farge og form, og får utfordret sin forståelse av årsak - virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn, førskolebarn følger Fisher Price barnets vekst og endrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

Newborn-lekene fra Fisher-Price treffer barnet på deres nivå, og ved hjelp av leker med rolig musikk, bilder som beveger seg, babygym tilpasset nyfødte og enkle leker som reagerer på barnet bevegelse, stimuleres barnets ferdigheter. Fisher-Price Newborn babyleker passer for barn fra nyfødt til de er ca 3 mnd.

Fisher-Price Infant er leker spesielt utviklet og tilpasset den enorme utviklingen barnet går gjennom fra det er ca 3 mnd og til det fyller 1 år. Lekene fra Fisher-Price ivaretar barnets utvikling trinn for trinn med aktivitetsleker, babygym, puttebokser, sorteringsleker og trekkeleker. Fisher-Price Laugh and learn som gir barnet ditt muligheten til å lære gjennom glede ved lek med en hel samling av læringsleker.

Fisher-Price Toddler er lekene for små barn fra 12 mnd til barnet er ca 3 år. Småbarnslekene fra Fisher-Price lar deg oppleve og skape et miljø for læring og utvikling for barnet, samtidig som dere kan tilbringe verdifull tid sammen. Fisher-Price deler-småbarns-lekene i tre aldersgrupper.

42%
Kampanjepris 95,- 164,- Du sparer: 69,-
På lager
SKU
07206-115
   

Med Laugh & Learn konsollen fra Fisher-Price kan barnet lære mens det leker og morer seg. Ettersom de leker vil de høre morsomme fraser, sanger og andre lyd-effekter. I tillegg til dette har konsollen fargerike lys som virker tiltrekkende på barnet og gjøre at de vil komme tilbake for mer lek.

  • Barnet lærer om former og bokstaver mens de utforsker knappene og hører dem uttalt når de trykkes på
  • Trykk på tommelknappen for morsomme toner og sanger, inkludert en fargesang som får konsollen til å lyse opp i tilhørende farge
  • Press på nummerknappene for å høre tilhørende nummer etterfulgt av morsomme spill-fraser og lyd-effekter

Inneholder: 

  • Fisher Price - spillkonsoll

Detaljer:

  • Batteribehov: 3 x AAA-batterier (inkludert)
  • Språk: Norsk
  • Alder: fra 6 mnd
Produktdetaljer
ModellGRH33
EAN887961904529
MerkeFisher Price
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.