Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Fisher Price Lil`Snoopy - draleke

Fisher-Price lager kvalitetsleker for kreativitet og læring for babyer, smårollinger og litt eldre barn.

Barn lærer best gjennom lek, og lek er svært viktig for barn utvikling. Lekene fra Fisher Price sender barnet inn i en verden av kreativ lek med læreleker for babyer, smårollinger og litt eldre barn. Lekene fra Fisher Price bidrar i barnets utvikling av finmotorikk og grovmotorikk, det lærer gjenkjennelse av farge og form, og får utfordret sin forståelse av årsak - virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn, førskolebarn følger Fisher Price barnets vekst og endrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 163,-
På lager
SKU
06195-21
   

Dette er den perfekte kompisen for de små vandrerne som akkurat har lært å gå. Trekk Lil`Snoopy over gulvet for at ørene skal flagre, halen logre og morsom bjeffing. Lær deg å gå tur med Lil`Snoopy og bli bedre til å holde balansen og sterkere. Pass på at Lil`Snoopy får den kjærligheten hun trenger å ta gjerne med deg familie eller venner på luftetur. Så morsomt, voff voff!

  • Alder: fra 12 mnd.
Produktdetaljer
ModellH9447
EAN0027084279276
MerkeFisher Price
Alder0, 1, 2
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.