Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Fisher Price Linkimals Elg - interaktiv og musikalsk figur med 25+ sanger og fraser - norsk versjon

-20%

Fisher-Price lager kvalitetsleker for kreativitet og læring for babyer, smårollinger og litt eldre barn.

Barn lærer best gjennom lek, og lek er svært viktig for barn utvikling. Lekene fra Fisher Price sender barnet inn i en verden av kreativ lek med læreleker for babyer, smårollinger og litt eldre barn. Lekene fra Fisher Price bidrar i barnets utvikling av finmotorikk og grovmotorikk, det lærer gjenkjennelse av farge og form, og får utfordret sin forståelse av årsak - virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn, førskolebarn følger Fisher Price barnets vekst og endrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

Newborn-lekene fra Fisher-Price treffer barnet på deres nivå, og ved hjelp av leker med rolig musikk, bilder som beveger seg, babygym tilpasset nyfødte og enkle leker som reagerer på barnet bevegelse, stimuleres barnets ferdigheter. Fisher-Price Newborn babyleker passer for barn fra nyfødt til de er ca 3 mnd.

Fisher-Price Infant er leker spesielt utviklet og tilpasset den enorme utviklingen barnet går gjennom fra det er ca 3 mnd og til det fyller 1 år. Lekene fra Fisher-Price ivaretar barnets utvikling trinn for trinn med aktivitetsleker, babygym, puttebokser, sorteringsleker og trekkeleker. Fisher-Price Laugh and learn som gir barnet ditt muligheten til å lære gjennom glede ved lek med en hel samling av læringsleker.

Fisher-Price Toddler er lekene for små barn fra 12 mnd til barnet er ca 3 år. Småbarnslekene fra Fisher-Price lar deg oppleve og skape et miljø for læring og utvikling for barnet, samtidig som dere kan tilbringe verdifull tid sammen. Fisher-Price deler-småbarns-lekene i tre aldersgrupper.

20%
Kampanjepris 117,60 147,- Du sparer: 29,-
På lager
SKU
07206-121
   

Denne søte musikalske elgen fra Fisher-Price Linkimals lærer barnet å telle og om årsak-virkning. Denne interaktive figuren har over 25 sangerm lyder og fraser til å introdusere barnet for tall, farger og mer. Med sine mange sanger, lyder og fraser enkelt tilgjengelig med et trykk på magen blir elgen mye mer spennende, og den er i perfekt størrelse til å bli med barnet på tur. La barnet glede seg over hva som skjer når de trykker på knappen på magen til elgen eller klapper det bevegelige hodet for å se hva den gjør.

  • 25+ sanger og fraser
  • Introduserer tallene 1-10 og årsak-virkning
  • Stimulerer sansene med bruk av lys og lyd
  • Kan synkroniseres med andre Linkimals-venner

Inneholder: 

  • Fisher Price Linkimals Elg 

Detaljer:

  • Batteribehov: 3 x AA (demo inkludert)
  • Språk: norsk
  • Alder: fra 9 mnd.

Merk: Andre Linkimals-venner selges separat.

Produktdetaljer
ModellGRB30
EAN887961899825
MerkeFisher Price
Fisher-Price LInkimals interaktiv elg med lys og lyd Fisher-Price LInkimals interaktiv elg med lys og lyd

Tell med meg

Introduser babyen for tallene 1 til 10 med sang.

Syng og lær tallene fra 1-10 med den musikalske elgen Syng og lær tallene fra 1-10 med den musikalske elgen

Musikalsk moro

Spill 25+ sanger, lyder, toner og fraser.

Linkimals aktivitetsleke som stimulerer sansene Linkimals aktivitetsleke som stimulerer sansene

Bevegelig hode

Interaktiv elg med mykt gevir og bevegelig hode.

Fisher-Price® LInkimals™ Musical Moose som synkroniserer med andre Linkimals-venner Fisher-Price® LInkimals™ Musical Moose som synkroniserer med andre Linkimals-venner
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.