Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Fisher Price Linkimals Panda - interaktiv bamse med 30+ sanger og fraser - norsk versjon

Fisher-Price lager kvalitetsleker for kreativitet og læring for babyer, smårollinger og litt eldre barn.

Barn lærer best gjennom lek, og lek er svært viktig for barn utvikling. Lekene fra Fisher Price sender barnet inn i en verden av kreativ lek med læreleker for babyer, smårollinger og litt eldre barn. Lekene fra Fisher Price bidrar i barnets utvikling av finmotorikk og grovmotorikk, det lærer gjenkjennelse av farge og form, og får utfordret sin forståelse av årsak - virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn, førskolebarn følger Fisher Price barnets vekst og endrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

Newborn-lekene fra Fisher-Price treffer barnet på deres nivå, og ved hjelp av leker med rolig musikk, bilder som beveger seg, babygym tilpasset nyfødte og enkle leker som reagerer på barnet bevegelse, stimuleres barnets ferdigheter. Fisher-Price Newborn babyleker passer for barn fra nyfødt til de er ca 3 mnd.

Fisher-Price Infant er leker spesielt utviklet og tilpasset den enorme utviklingen barnet går gjennom fra det er ca 3 mnd og til det fyller 1 år. Lekene fra Fisher-Price ivaretar barnets utvikling trinn for trinn med aktivitetsleker, babygym, puttebokser, sorteringsleker og trekkeleker. Fisher-Price Laugh and learn som gir barnet ditt muligheten til å lære gjennom glede ved lek med en hel samling av læringsleker.

Fisher-Price Toddler er lekene for små barn fra 12 mnd til barnet er ca 3 år. Småbarnslekene fra Fisher-Price lar deg oppleve og skape et miljø for læring og utvikling for barnet, samtidig som dere kan tilbringe verdifull tid sammen. Fisher-Price deler-småbarns-lekene i tre aldersgrupper.

Vår lavpris: 294,-
Medlemspris 215,-
På lager
SKU
02216-224
   

Den søte Linkimals-pandaen fra Fisher-Price er en myk venn som babyer og barn fra 9 mnd. kan ta med seg hvor som helst. Play Together Pandaen introduserer barnet for former, telling, hilsener og manerer med engasjerende lys, sanger og fraser. La barnet glede seg over årsak og virkning når de trykker på mageknappen for å aktivere pandaen og få han til å begynne å le. Bamsen har over 30 sanger og fraser på lur, og er med på å stimulere sansene ved bruk av lyd og lys.

  • 30+ sanger og fraser
  • Introduserer tall, bokstaver, farger og motsetninger
  • Stimulerer sansene med bruk av lys og lyd
  • Kan synkroniseres med andre Linkimals-venner

Inneholder:

  • Fisher-Price Linkimals Panda

Detaljer:

  • Batteribehov: 3 x AA (demo inkludert)
  • Språk: norsk
  • Alder: fra 9 mnd.

Merk: Andre Linkimals-venner selges separat.

Produktdetaljer
ModellGXD90
EAN0887961954807
MerkeFisher Price
Interaktiv pandabamse fra Fisher-Price med lys, lyd, sang og setninger Interaktiv pandabamse fra Fisher-Price med lys, lyd, sang og setninger

Magiske ord

Press magen for å høre 30+ sanger, lyder og setninger og lær "vær så snill" og "takk"!

Myk bamse som gir de beste klemmene Myk bamse som gir de beste klemmene

Gode klemmer

Pandaer er ordentlig gode klemmere, og denne myke bamsen er intent unntak.

Play Together Panda fra Fisher-Price LInkimals synkroniserer med andre Linkimals-venner Play Together Panda fra Fisher-Price LInkimals synkroniserer med andre Linkimals-venner

Jo flere, jo bedre

Samle flere Linkimals™ venner å se dem snakke, synge og lyse opp sammen!

Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.