Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Fisher Price Linkimals Pinnsvin - interaktiv trekkeleke med 40+ sanger og fraser - norsk versjon

Fisher-Price lager kvalitetsleker for kreativitet og læring for babyer, smårollinger og litt eldre barn.

Barn lærer best gjennom lek, og lek er svært viktig for barn utvikling. Lekene fra Fisher Price sender barnet inn i en verden av kreativ lek med læreleker for babyer, smårollinger og litt eldre barn. Lekene fra Fisher Price bidrar i barnets utvikling av finmotorikk og grovmotorikk, det lærer gjenkjennelse av farge og form, og får utfordret sin forståelse av årsak - virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn, førskolebarn følger Fisher Price barnets vekst og endrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

Newborn-lekene fra Fisher-Price treffer barnet på deres nivå, og ved hjelp av leker med rolig musikk, bilder som beveger seg, babygym tilpasset nyfødte og enkle leker som reagerer på barnet bevegelse, stimuleres barnets ferdigheter. Fisher-Price Newborn babyleker passer for barn fra nyfødt til de er ca 3 mnd.

Fisher-Price Infant er leker spesielt utviklet og tilpasset den enorme utviklingen barnet går gjennom fra det er ca 3 mnd og til det fyller 1 år. Lekene fra Fisher-Price ivaretar barnets utvikling trinn for trinn med aktivitetsleker, babygym, puttebokser, sorteringsleker og trekkeleker. Fisher-Price Laugh and learn som gir barnet ditt muligheten til å lære gjennom glede ved lek med en hel samling av læringsleker.

Fisher-Price Toddler er lekene for små barn fra 12 mnd til barnet er ca 3 år. Småbarnslekene fra Fisher-Price lar deg oppleve og skape et miljø for læring og utvikling for barnet, samtidig som dere kan tilbringe verdifull tid sammen. Fisher-Price deler-småbarns-lekene i tre aldersgrupper.

Vår lavpris: 365,-
Medlemspris 265,-
På lager
SKU
07206-117
   

Dette søte pinnsvinet fra Fisher-Price lærer barnet om tall, former og farger gjennom sang og moro. Med over 40 sanger, lyder og fraser enkelt tilgjengelig ved å trykke på de forskjellige knappene på trekkeleken, blir den mye mer spennnede. Enten barnet er i humør for å sitte og synge eller gå en tur, er denne leken klar. La barnet glede seg over årsak og virkning når de trykker på knappene for å aktivere pinnsvinnets mange funksjoner. Denne leken lar barnet trene inn sine fin- og grovmotoriske ferdigheter.

  • 40+ sanger og fraser
  • Flere aktiviteter og bruksområder
  • Stimulerer sansene med bruk av lys og lyd
  • Utvikler fin- og grovmotorikk
  • Kan synkroniseres med andre Linkimals-venner

Inneholder: 

  • Fisher Price Linkimals - Pinnsvin

Detaljer:

  • Batteribehov: 3 x AA (inkludert)
  • Språk: norsk
  • Alder: fra 9 mnd

Merk: Andre Linkimals-venner selges separat.

Produktdetaljer
ModellGRB08
EAN887961899603
MerkeFisher Price
Fisher-Price Linkimals Glade Former Pinnsvin med lys og lyd Fisher-Price Linkimals Glade Former Pinnsvin med lys og lyd

Aktivitetsleke

Morsomme aktiviteter for små hender å snu, spinne, bevege og klappe.

Fisher-Price babyleke med sanger, lyder, toner og fraser Fisher-Price babyleke med sanger, lyder, toner og fraser

Lys og lyd

Fargerikt lys og 40+ sanger, lyder, toner og fraser.

Musikalske toner gir barnet selskap når det går rundt med sammen med pinnsvinet Musikalske toner gir barnet selskap når det går rundt med sammen med pinnsvinet

Dra-leke

Musikalske toner holder barnet i aktivitet mens det drar pinnsvinet etter.

LInkimals aktivitetsleker som synkroniserer LInkimals aktivitetsleker som synkroniserer
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.