Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Fisher Price Little People - gård med dyr - norsk versjon

Alltid billig!

  • Prismatch
  • Rask levering
  • Gratis frakt over 1000,-
30%
Vår lavpris: 543,- kr Kampanjepris 380,- kr
På lager
SKU
06195-220
   

Med dette interaktive lekesettet, av en bondegård, kan små barn lære hvor gøy det er å stelle dyr! Bonden må jobbe hard for å stelle alle dyrene på gården, og han vil gjerne ha litt hjelp av små gårds arbeidere. Lær hvordan du tar vare på alle dyrene. Mat hønene, legg teppe over hesten, og utforsk alle de spennende aktivitetene på denne morsomme gården.

Trykk på knappen og dørene spretter opp. Hør morsomme sanger og fraser fra høyttalerne. Eller åpne høyloftet for å slippe ting ned og aktivere flere lyder og fraser! Du kan også trykke på en knapp for å "ruge ut" kyllinger, vri på siloen for å rotere maisavlingen (pop pop pop!), og mye mer!

Ding ding ding - ring med bjellen for å fortelle alle dyrene at det er foringstid.

Dette Fisher Price lekesettet er stappfullt med aktiviteter og det er mye mer enn bare en gård. Dette lekesettet hjelper ditt barn med å utvikle motoriske ferdigheter, sanseinntrykk og nysgjerrighet. Etter hvert som barna oppdager alle måtene å leke med gården på, som å trykke på knappen for å høre morsomme lyder, eller å se dørene sprette opp, ser de hvordan egne handlinger kan få morsomme ting til å skje - en fin introduksjon til årsak og virkning! La barnet ditt utvikle et forhold til dyrene på gården og se omsorgen han/hun utvikler for hvert enkelt dyr.

Innhold:

  • Låve (lekehus)
  • 4 ulike gårdsdyr
  • Gutt

Detaljer:

  • Mål: L59,7 x H39,4 cm
  • Alder: fra 12 mnd.
Mer informasjon
ModelFMR96
EAN887961580501
MerkeFisher Price
Alder1, 2, 3, 4, 5

Merkevarefest med opptil 60% avslag!

Merkevarefest med opptil 60% rabatt!

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.