Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Fisher Price Little People - garasjeanlegg

Fisher-Price lager kvalitetsleker for kreativitet og læring for babyer, smårollinger og litt eldre barn.

Barn lærer best gjennom lek, og lek er svært viktig for barn utvikling. Lekene fra Fisher Price sender barnet inn i en verden av kreativ lek med læreleker for babyer, smårollinger og litt eldre barn. Lekene fra Fisher Price bidrar i barnets utvikling av finmotorikk og grovmotorikk, det lærer gjenkjennelse av farge og form, og får utfordret sin forståelse av årsak - virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn, førskolebarn følger Fisher Price barnets vekst og endrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 374,-
På lager
SKU
06195-22
   

Med dette garasjeanlegget fra Fisher Price er det milevis med moro for de minste. Kjør inn i heisen og vri hjulet for å bli tatt opp i et av de tre nivåene i garasjeanlegget. Parker mens du handler og når du skal kjøre igjen må du huske å betale. Kanskje du trenger mer drivstoff? Ikke noe problem det er en bensinpumpe på vei ut.

Garasjeanlegget kommer med 2 biler med innebygde figurer og det er ekstra gøy å sende bilene ned den spiralformede rampen i parkeringshuset. Med dette spennende lekesettet blir barna opptatte i timevis.

Innhold:

  • Garasjeanlegg
  • 2 biler med figurer

Detaljer:

  • Mål: L34 x B13,5 x H31,8 cm
  • Alder: fra 1,5 år
Produktdetaljer
ModellFHG50
EAN887961522853
MerkeFisher Price
Alder1, 2, 3, 4, 5, 6
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.