Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Fisher Price Little People - musikalsk byggeplass med 3 læringsnivå og 40+ lyder - 42 cm

-39%

Fisher-Price lager kvalitetsleker for kreativitet og læring for babyer, smårollinger og litt eldre barn.

Barn lærer best gjennom lek, og lek er svært viktig for barn utvikling. Lekene fra Fisher Price sender barnet inn i en verden av kreativ lek med læreleker for babyer, smårollinger og litt eldre barn. Lekene fra Fisher Price bidrar i barnets utvikling av finmotorikk og grovmotorikk, det lærer gjenkjennelse av farge og form, og får utfordret sin forståelse av årsak - virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn, førskolebarn følger Fisher Price barnets vekst og endrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

Newborn-lekene fra Fisher-Price treffer barnet på deres nivå, og ved hjelp av leker med rolig musikk, bilder som beveger seg, babygym tilpasset nyfødte og enkle leker som reagerer på barnet bevegelse, stimuleres barnets ferdigheter. Fisher-Price Newborn babyleker passer for barn fra nyfødt til de er ca 3 mnd.

Fisher-Price Infant er leker spesielt utviklet og tilpasset den enorme utviklingen barnet går gjennom fra det er ca 3 mnd og til det fyller 1 år. Lekene fra Fisher-Price ivaretar barnets utvikling trinn for trinn med aktivitetsleker, babygym, puttebokser, sorteringsleker og trekkeleker. Fisher-Price Laugh and learn som gir barnet ditt muligheten til å lære gjennom glede ved lek med en hel samling av læringsleker.

Fisher-Price Toddler er lekene for små barn fra 12 mnd til barnet er ca 3 år. Småbarnslekene fra Fisher-Price lar deg oppleve og skape et miljø for læring og utvikling for barnet, samtidig som dere kan tilbringe verdifull tid sammen. Fisher-Price deler-småbarns-lekene i tre aldersgrupper.

39%
Kampanjepris 264,- 436,- Du sparer: 172,-
På lager
SKU
06227-166
   

Bor det en anleggsarbeider i deg, er Fisher Price Little People Load Up Construction Site lekesettet for deg. Denne musikalske byggeplassen er både innholdsrik og lærerik, og kommer med 3 Smart Stages læringsnivåer som introduserer bokstaver i alfabetet, telling, former, farger og motsetninger samtidig som barna leker.

Små byggherrer kan laste, frakte og dumpe steinblokker med dette musikalske lekesettet. Byggeplassen har en kran som kan snurre rundt, en fungerende heis som spiller sanger, lyder og lærende setninger, samt en dumper som kan kjøre og dumpe steinblokkene igjen og igjen. Det følger også med 2 arbeider-figurer som passer på at jobben blir gjort.

Inneholder:

  • Byggeplass med kran og heis
  • 1 dumper
  • 2 figurer
  • 2 steinblokker

Detaljer:

  • Mål: ca. 42 x 32 cm (HxL)
  • Batteribehov: 2 x AA (inkludert)
  • Alder: fra 1,5 år
Produktdetaljer
ModellHCJ64
EAN0194735011339
MerkeFisher Price
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.