Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Fisher Price Little People - skolebuss med lys, lyd og musikk - norsk versjon

Fisher-Price babyleker, laugh and learn og interaktive bamser.

Barn lærer best gjennom lek, og lek er svært viktig for barn utvikling. Lekene fra Fisher Price sender barnet inn i en verden av kreativ lek med læreleker for babyer, smårollinger og litt eldre barn. Lekene fra Fisher Price bidrar i barnets utvikling av finmotorikk og grovmotorikk, det lærer gjenkjennelse av farge og form, og får utfordret sin forståelse av årsak - virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn, førskolebarn følger Fisher Price barnets vekst og endrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

Newborn-lekene fra Fisher-Price treffer barnet på deres nivå, og ved hjelp av leker med rolig musikk, bilder som beveger seg, babygym tilpasset nyfødte og enkle leker som reagerer på barnet bevegelse, stimuleres barnets ferdigheter. Fisher-Price Newborn babyleker passer for barn fra nyfødt til de er ca 3 mnd.

Fisher-Price Infant er leker spesielt utviklet og tilpasset den enorme utviklingen barnet går gjennom fra det er ca 3 mnd og til det fyller 1 år. Lekene fra Fisher-Price ivaretar barnets utvikling trinn for trinn med aktivitetsleker, babygym, puttebokser, sorteringsleker og trekkeleker. Fisher-Price Laugh and learn som gir barnet ditt muligheten til å lære gjennom glede ved lek med en hel samling av læringsleker.

Fisher-Price Toddler er lekene for små barn fra 12 mnd til barnet er ca 3 år. Småbarnslekene fra Fisher-Price lar deg oppleve og skape et miljø for læring og utvikling for barnet, samtidig som dere kan tilbringe verdifull tid sammen. Fisher-Price deler-småbarns-lekene i tre aldersgrupper.

Vår lavpris: 294,-
Medlemspris 225,-
På lager
SKU
11206-16
   

Den gule skolebussen fra Fisher Price er klar for å hente elevene og kjøre dem til skolen. Sett de to figurene inn i bussen, og dere er klare for å kjøre. Press på knappen på toppen av bussen for å spille sanger, lyder og setninger i tillegg til å aktivere lys. Stoppskiltene spretter også ut når knappen blir presset ned. Sett bussjåføren Emily i førersetet for å høre morsomme sanger og lyder, og kjør bussen av gårde for å hente de andre barna til skolen. Bussen har åpent tak for enklere lek, og døren kan også åpnes med en plattform til en Little People figur. 

Inneholder:

 • Fisher Price Little People - skolebuss 
 • 2 Little people figurer 

  Detaljer:

  • Mål: 28 x 15,5 cm (LxH)
  • Batteribehov: 2 x AA (inkludert)
  • Språk: norsk
  • Alder: fra 1 år
  Produktdetaljer
  ModellFMT27
  EAN887961580815
  MerkeFisher Price
  Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.