Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Fisher Price Little People Travel Together lekefly med lys og lyd - norsk versjon

-42%

Fisher-Price babyleker, laugh and learn og interaktive bamser.

Barn lærer best gjennom lek, og lek er svært viktig for barn utvikling. Lekene fra Fisher Price sender barnet inn i en verden av kreativ lek med læreleker for babyer, smårollinger og litt eldre barn. Lekene fra Fisher Price bidrar i barnets utvikling av finmotorikk og grovmotorikk, det lærer gjenkjennelse av farge og form, og får utfordret sin forståelse av årsak - virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn, førskolebarn følger Fisher Price barnets vekst og endrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

Newborn-lekene fra Fisher-Price treffer barnet på deres nivå, og ved hjelp av leker med rolig musikk, bilder som beveger seg, babygym tilpasset nyfødte og enkle leker som reagerer på barnet bevegelse, stimuleres barnets ferdigheter. Fisher-Price Newborn babyleker passer for barn fra nyfødt til de er ca 3 mnd.

Fisher-Price Infant er leker spesielt utviklet og tilpasset den enorme utviklingen barnet går gjennom fra det er ca 3 mnd og til det fyller 1 år. Lekene fra Fisher-Price ivaretar barnets utvikling trinn for trinn med aktivitetsleker, babygym, puttebokser, sorteringsleker og trekkeleker. Fisher-Price Laugh and learn som gir barnet ditt muligheten til å lære gjennom glede ved lek med en hel samling av læringsleker.

Fisher-Price Toddler er lekene for små barn fra 12 mnd til barnet er ca 3 år. Småbarnslekene fra Fisher-Price lar deg oppleve og skape et miljø for læring og utvikling for barnet, samtidig som dere kan tilbringe verdifull tid sammen. Fisher-Price deler-småbarns-lekene i tre aldersgrupper.

Kampanjepris 160,- Vår lavpris: 276,-
42%
Du sparer: 116,-
På lager
SKU
06195-225
   

Spenn deg fast og gjør deg klar for take off med flyet fra Fisher Price, med både lys og lydeffekter. Sett piloten Kurt i setet hans, og du vil se at flyet vil lyse opp og morsomme sanger og lyder vil bli spilt. I lekesettet følger passasjeren Emma med, og det er selvfølgelig plass til henne også i flyet. Når Emma er om bord kan du trykke på "Discovery-knappen for flere lyder og sanger, og du kan også snurre på turbinene til flyet for å gjøre klart til take off. Bli med piltoen Kurt og Emma på flyturen og se hvor dere ender opp hen. 

  • Fisher-Price Little People lekesett med fly og figurer
  • Interaktivt fly med lyder og sanger
  • Med bevegelig turbin for ekstra interaksjon og moro
  • Passer for barn fra 1-5 år

Inneholder:

  • Fisher Price Little People fly
  • 2 figurer

Detaljer:

  • Batteribehov: 2 x AA batterier (inkludert)
  • Språk: norsk
  • Alder: fra 1 år
Produktdetaljer
ModellFMT32
EAN887961580860
MerkeFisher Price
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.