Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Fisher Price Little People Travel Together Fly - norsk versjon

-36%

Fisher-Price lager kvalitetsleker for kreativitet og læring for babyer, smårollinger og litt eldre barn.

Barn lærer best gjennom lek, og lek er svært viktig for barn utvikling. Lekene fra Fisher Price sender barnet inn i en verden av kreativ lek med læreleker for babyer, smårollinger og litt eldre barn. Lekene fra Fisher Price bidrar i barnets utvikling av finmotorikk og grovmotorikk, det lærer gjenkjennelse av farge og form, og får utfordret sin forståelse av årsak - virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn, førskolebarn følger Fisher Price barnets vekst og endrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

36%
Kampanjepris 183,- Vår lavpris: 287,- Du sparer: 104,-
På lager
SKU
06195-225
   

Dette morsomme flyet fra Fisher Price har både lys og lydeffekter. Sett piloten i førersetet og fly av gårde. Når piloten settes i cockpiten eller du trykker på knappen lyser flyet og det spiller fin musikk. Det følger også med en passasjer i lekesettet, og det er selvfølgelig plass til henne i passasjersetet. Fly av gårde til en valgt destinasjon. Hvor dere flyr er opp til deg!

Innhold:

  • Fisher Price fly
  • 2 figurer

Detaljer:

  • Batteribehov: 2 x AA batterier (inkludert)
  • Språk: norsk
  • Alder: fra 1 år
Produktdetaljer
ModellFMT32
EAN887961580860
MerkeFisher Price
Alder1-4

Outlet

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.