Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Fisher Price Mega Bloks byggeklosser - 123 Tellebuss - 45 deler

-36%

Fisher-Price lager kvalitetsleker for kreativitet og læring for babyer, smårollinger og litt eldre barn.

Barn lærer best gjennom lek, og lek er svært viktig for barn utvikling. Lekene fra Fisher Price sender barnet inn i en verden av kreativ lek med læreleker for babyer, smårollinger og litt eldre barn. Lekene fra Fisher Price bidrar i barnets utvikling av finmotorikk og grovmotorikk, det lærer gjenkjennelse av farge og form, og får utfordret sin forståelse av årsak - virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn, førskolebarn følger Fisher Price barnets vekst og endrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
36%
Kampanjepris 124,- Vår lavpris: 194,- Du sparer: 70,-
På lager
SKU
11206-8
   

Lær tall med denne vennlige tellebussen fra Fisher Price. Gjør telling morsomt med den glade, gule skolebussen. Bygg og lek med de fargerike klossene, med tall og matematiske symboler som barnet kan studere. Bygg på bussen, skolebygningen eller lag noe helt eget. Klossene er store og barnevennlige, og passer perfekt i små barnehender. Lek med byggeklosser er supert for motorisk utvikling.

  • Fisher Price Mega Bloks byggeklosser
  • 45 store byggeklosser perfekt for små barnehender
  • Med rullende hjulbase og klosser med tall og matematiske symboler
  • Passer for barn fra 1-5 år

Innhold:

  • 45 Mega bloks klosser

Detaljer:

  • Alder: fra 1 år
Produktdetaljer
ModellFBM80
EAN887961436273
MerkeFisher Price
Alder1, 2, 3, 4, 5
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.