Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Fisher Price Mega Bloks byggeklosser fortryllende hytte - 40 deler

Fisher-Price lager kvalitetsleker for kreativitet og læring for babyer, smårollinger og litt eldre barn.

Barn lærer best gjennom lek, og lek er svært viktig for barn utvikling. Lekene fra Fisher Price sender barnet inn i en verden av kreativ lek med læreleker for babyer, smårollinger og litt eldre barn. Lekene fra Fisher Price bidrar i barnets utvikling av finmotorikk og grovmotorikk, det lærer gjenkjennelse av farge og form, og får utfordret sin forståelse av årsak - virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn, førskolebarn følger Fisher Price barnets vekst og endrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

Vår lavpris: 293,-
På lager
SKU
11206-9
   

Lag magisk akemoro for din lille fe ved den fortryllende hytten fra Fisher Price. Skli inn i den magiske fe-verdenen når barnet bygger hytte med de store, fargerike klossene. Snurr blomsten og send feen ned den rosa sklien for å møte enhjørningen med de glitrende vingene. Plasser feen på hennes magiske venn og se dem fly over fossefallet. Perfekt byggesett for 1-åringen. De store klossene sitter godt i små hender, og er flott for motorisk utvikling. Kombiner gjerne med andre Mega Bloks byggesett for mer moro!

  • Fisher Price Mega Bloks byggeklosser
  • Fortryllende hytte med fe-figur og enhjørning
  • Store klosser som passer perfekt i små hender
  • Passer fra 1 år og oppover

Innhold:

  • 38 klosser
  • 1 fe-kloss med vinger
  • 1 enhjørning-kloss med vinger

Detaljer:

  • Alder: fra 1 år
Produktdetaljer
ModellGKX80
EAN887961833324
MerkeFisher Price
Alder1, 2, 3, 4, 5

Kjente merkevarer til vanvittig lave priser!

Kjente merkevarer til vanvittig lave priser!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.