Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Fisher Price Move and Groove Xylophone - lekeinstrument for de minste

Fisher-Price lager kvalitetsleker for kreativitet og læring for babyer, smårollinger og litt eldre barn.

Barn lærer best gjennom lek, og lek er svært viktig for barn utvikling. Lekene fra Fisher Price sender barnet inn i en verden av kreativ lek med læreleker for babyer, smårollinger og litt eldre barn. Lekene fra Fisher Price bidrar i barnets utvikling av finmotorikk og grovmotorikk, det lærer gjenkjennelse av farge og form, og får utfordret sin forståelse av årsak - virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn, førskolebarn følger Fisher Price barnets vekst og endrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

Newborn-lekene fra Fisher-Price treffer barnet på deres nivå, og ved hjelp av leker med rolig musikk, bilder som beveger seg, babygym tilpasset nyfødte og enkle leker som reagerer på barnet bevegelse, stimuleres barnets ferdigheter. Fisher-Price Newborn babyleker passer for barn fra nyfødt til de er ca 3 mnd.

Fisher-Price Infant er leker spesielt utviklet og tilpasset den enorme utviklingen barnet går gjennom fra det er ca 3 mnd og til det fyller 1 år. Lekene fra Fisher-Price ivaretar barnets utvikling trinn for trinn med aktivitetsleker, babygym, puttebokser, sorteringsleker og trekkeleker. Fisher-Price Laugh and learn som gir barnet ditt muligheten til å lære gjennom glede ved lek med en hel samling av læringsleker.

Fisher-Price Toddler er lekene for små barn fra 12 mnd til barnet er ca 3 år. Småbarnslekene fra Fisher-Price lar deg oppleve og skape et miljø for læring og utvikling for barnet, samtidig som dere kan tilbringe verdifull tid sammen. Fisher-Price deler-småbarns-lekene i tre aldersgrupper.

Vår lavpris: 256,-
På lager
SKU
06195-226
   

Musikk skal lages av glede! Med xylofonen fra Fisher-Price kan barnet styre moroa og la kreativiteten flyte fritt. Bevegelsesaktiverte lyd-og lyseffekter er utrolig morsomt for de litt yngre barna, mens de eldre kan trykke på knappene for å spille musikk. De lekne melodiene og dansende lyseffekterne vekker barnets nysgjerrighet, og leken er med på å fremme finmotorikken.

  •  Leketøyet har to modus: de yngre kan vippe xylofonen for å aktivere musikken og lyseffekten. Eldre barn kan lage musikk ved å trykke på knappene.

Inneholder:

  • Fisher-Price Move and Groove Xylophone 

Detaljer:

  • Batteribehov: 3 x AAA (ikke inkludert)
  • Alder: fra 3 mnd.
Produktdetaljer
ModellBLT38
EAN0746775371548
MerkeFisher Price
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.