Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Fisher Price newborn - babygym

Fisher-Price lager kvalitetsleker for kreativitet og læring for babyer, smårollinger og litt eldre barn.

Barn lærer best gjennom lek, og lek er svært viktig for barn utvikling. Lekene fra Fisher Price sender barnet inn i en verden av kreativ lek med læreleker for babyer, smårollinger og litt eldre barn. Lekene fra Fisher Price bidrar i barnets utvikling av finmotorikk og grovmotorikk, det lærer gjenkjennelse av farge og form, og får utfordret sin forståelse av årsak - virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn, førskolebarn følger Fisher Price barnets vekst og endrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 843,-
Få igjen på lager
SKU
8001
   

Fisher Price-lekegymen underholder, stimulerer og utfordrer familiens minste ved hjelp av mer enn 10 ulike aktiviteter, fargerike lys, lyder og to musikkmoduser. Buen med leker støttes av en sebra og en sjiraff, og i beina på disse gir også gøyal lek med de fem inkluderte ballene.

Lekegymen kommer med et mykt, polstret teppe der det er enda flere dyrevenner.

  • Bruker 3 stk. AAA-batterier (ikke inkludert)
  • Fra 0 md
Produktdetaljer
ModellCCB70
EAN887961062557
MerkeFisher Price
Alder0, 1, 2, 3

Black November - Årets villeste salg!

Black November - Årets villeste salg!

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.