Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Fisher Price Play & Crawl - speil med hjul og rangle - aktivitetsleke for barn fra 3 mnd.

-36%

Fisher-Price lager kvalitetsleker for kreativitet og læring for babyer, smårollinger og litt eldre barn.

Barn lærer best gjennom lek, og lek er svært viktig for barn utvikling. Lekene fra Fisher Price sender barnet inn i en verden av kreativ lek med læreleker for babyer, smårollinger og litt eldre barn. Lekene fra Fisher Price bidrar i barnets utvikling av finmotorikk og grovmotorikk, det lærer gjenkjennelse av farge og form, og får utfordret sin forståelse av årsak - virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn, førskolebarn følger Fisher Price barnets vekst og endrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
36%
Kampanjepris 150,- Vår lavpris: 236,- Du sparer: 86,-
På lager
SKU
02205-142
   

Rull av gårde dette morsomme speilet som ser ut som et pinnsvin. Se i speilet, rasle med ranglen eller perlene og la ditt barn utvikle seg med denne morsomme leken fra Fisher Price.

Fra mageleie til krabbing, kan denne leken være med i de ulike utviklingstrinnene for ditt barn. Ditt barn vil utvikle sine finmotoriske ferdigheter med dette speilet. Grip rundt håndtaket, skyv ringene eller rull på rullen. Så spennende! Når tiden er inne, vil barnet også krabbe etter det morsomme speilet.

Detaljer:

  • Mål eske: L13 x B13 x H13 cm
  • Alder: fra 3 mnd.

Ferdigheter:

  • Finmotorikk
  • Krype
  • Sanser
Produktdetaljer
ModellGJW14
EAN887961818987
MerkeFisher Price
Alder0, 1, 2, 3
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.