Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Fisher Price Pull-Along Skilpadde - draleke for barn fra 12 mnd.

-38%

Fisher-Price lager kvalitetsleker for kreativitet og læring for babyer, smårollinger og litt eldre barn.

Barn lærer best gjennom lek, og lek er svært viktig for barn utvikling. Lekene fra Fisher Price sender barnet inn i en verden av kreativ lek med læreleker for babyer, smårollinger og litt eldre barn. Lekene fra Fisher Price bidrar i barnets utvikling av finmotorikk og grovmotorikk, det lærer gjenkjennelse av farge og form, og får utfordret sin forståelse av årsak - virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn, førskolebarn følger Fisher Price barnets vekst og endrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

Newborn-lekene fra Fisher-Price treffer barnet på deres nivå, og ved hjelp av leker med rolig musikk, bilder som beveger seg, babygym tilpasset nyfødte og enkle leker som reagerer på barnet bevegelse, stimuleres barnets ferdigheter. Fisher-Price Newborn babyleker passer for barn fra nyfødt til de er ca 3 mnd.

Fisher-Price Infant er leker spesielt utviklet og tilpasset den enorme utviklingen barnet går gjennom fra det er ca 3 mnd og til det fyller 1 år. Lekene fra Fisher-Price ivaretar barnets utvikling trinn for trinn med aktivitetsleker, babygym, puttebokser, sorteringsleker og trekkeleker. Fisher-Price Laugh and learn som gir barnet ditt muligheten til å lære gjennom glede ved lek med en hel samling av læringsleker.

Fisher-Price Toddler er lekene for små barn fra 12 mnd til barnet er ca 3 år. Småbarnslekene fra Fisher-Price lar deg oppleve og skape et miljø for læring og utvikling for barnet, samtidig som dere kan tilbringe verdifull tid sammen. Fisher-Price deler-småbarns-lekene i tre aldersgrupper.

38%
Kampanjepris 115,- Vår lavpris: 186,- Du sparer: 71,-
Utsolgt
SKU
05205-114

Fisher Price Pull-Along Skilpadde - draleke for barn fra 12 mnd. engasjerer ditt barn til motorisk utvikling og spennende oppdagelser. Snurr skallet til skilpadden, utforsk tall og farger, dra i snoren, skyv den og mye mer.

Denne leken fra Fisher Price passer perfekt for barn fra 1 år og utfordrer barna til å utvikle finmotorikken og sansene sine på en morsom måte. En leke som passer like godt i sittende stilling som i gårende.

Når barnet utvikler seg, vil også denne leken utvikle seg med barnet. God fornøyelse!

Ferdigheter:

  • Finmotorikk
  • Balanse
  • Øye-hånd koordinasjon
  • Tall, form og farge

Detaljer:

  • Mål: L10 x B8 x H5 cm
  • Alder: fra 1 år
Produktdetaljer
ModellY8652
EAN746775252755
MerkeFisher Price
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.