Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Fisher Price vibrerende pute med musikk CDR52

Fisher-Price lager kvalitetsleker for kreativitet og læring for babyer, smårollinger og litt eldre barn.

Barn lærer best gjennom lek, og lek er svært viktig for barn utvikling. Lekene fra Fisher Price sender barnet inn i en verden av kreativ lek med læreleker for babyer, smårollinger og litt eldre barn. Lekene fra Fisher Price bidrar i barnets utvikling av finmotorikk og grovmotorikk, det lærer gjenkjennelse av farge og form, og får utfordret sin forståelse av årsak - virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn, førskolebarn følger Fisher Price barnets vekst og endrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 284,-
På lager
SKU
9978
   

FISHER-PRICE Vibrations Tummy Wedge Ved hjelp av beroligende vibrasjoner, 10 minutters musikk og gøyale dyreleker bidrar dette FISHER-PRICE Play Wedge-produktet til å berolige og underholde familiens minste, enten dere er hjemme eller på farten.

Den halvmåneformede puten gir god støtte i forbindelse med lek på magen, og de klare fargene og forskjellige teksturene stimulerer barnets sanser. Med ekstra løkker til å feste ekstra leker i. Kan vaskes i maskin (når elektronikken er tatt ut). Bruker 3 stk. AA-batterier (ikke inkludert). Fra 0 md.

Stimulerer bruk av nakken og magen hos babyen.

Produktdetaljer
ModellCDR52 / Y6593
EAN887961048810
MerkeFisher Price
Alder0, 1
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.