Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Fisher Price rangle

Fisher-Price lager kvalitetsleker for kreativitet og læring for babyer, smårollinger og litt eldre barn.

Barn lærer best gjennom lek, og lek er svært viktig for barn utvikling. Lekene fra Fisher Price sender barnet inn i en verden av kreativ lek med læreleker for babyer, smårollinger og litt eldre barn. Lekene fra Fisher Price bidrar i barnets utvikling av finmotorikk og grovmotorikk, det lærer gjenkjennelse av farge og form, og får utfordret sin forståelse av årsak - virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn, førskolebarn følger Fisher Price barnets vekst og endrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 45,-
På lager
SKU
03183-30
   

Fisher Price har tatt den klassiske stableleken "Rock-a-Stack", og gitt det nytt design som en rangle. De fargerike ringene og morsomme lyder stimulerer babyens sanser, og leken er utformet for babyens små hender. Stimulerer babyens sanser og er utformet slik at babyen kan riste og holde leken.

  • Mål: 12 cm høy 
  • Alder: fra nyfødt og oppover
Produktdetaljer
ModelDFR09
EAN887961179453
MerkeFisher Price

LEGO-nyhetene for august i salg nå!

Se alle LEGO-nyhetene for august!

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.