Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Fisher-Price Rollin and Strollin Dashboard - babyleke til vogn

-49%

Fisher-Price lager kvalitetsleker for kreativitet og læring for babyer, smårollinger og litt eldre barn.

Barn lærer best gjennom lek, og lek er svært viktig for barn utvikling. Lekene fra Fisher Price sender barnet inn i en verden av kreativ lek med læreleker for babyer, smårollinger og litt eldre barn. Lekene fra Fisher Price bidrar i barnets utvikling av finmotorikk og grovmotorikk, det lærer gjenkjennelse av farge og form, og får utfordret sin forståelse av årsak - virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn, førskolebarn følger Fisher Price barnets vekst og endrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
49%
Kampanjepris 125,- Vår lavpris: 247,- Du sparer: 122.-
På lager
SKU
06195-221
   

Ta med deg dette morsomme dashbordet til vognen og ditt barn vil bli underholdt hele veien. Leken har et ratt, en girspake og ulike biteringer, materialer og funksjoner. Så spennende. Utforsk og opplev med dette fantastiske lekeapparatet til babyer.

Leken har også en musikk-funksjon som gjør det mulig å ha lyd og musikk på trilleturen. Oppmuntrer til lek og moro. Tut, tut her kommer vi!

Detaljer:

  • Batteribehov: 2 x AA batterier
  • Mål: L22 x B8 x H12 cm
  • Alder: fra 6 mnd.
Produktdetaljer
ModellDYW53
EAN887961424065
MerkeFisher Price
Alder0, 1, 2, 3
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.