Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Fisher Price Royal potte og krakk

Fisher-Price lager kvalitetsleker for kreativitet og læring for babyer, smårollinger og litt eldre barn.

Barn lærer best gjennom lek, og lek er svært viktig for barn utvikling. Lekene fra Fisher Price sender barnet inn i en verden av kreativ lek med læreleker for babyer, smårollinger og litt eldre barn. Lekene fra Fisher Price bidrar i barnets utvikling av finmotorikk og grovmotorikk, det lærer gjenkjennelse av farge og form, og får utfordret sin forståelse av årsak - virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn, førskolebarn følger Fisher Price barnets vekst og endrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

Newborn-lekene fra Fisher-Price treffer barnet på deres nivå, og ved hjelp av leker med rolig musikk, bilder som beveger seg, babygym tilpasset nyfødte og enkle leker som reagerer på barnet bevegelse, stimuleres barnets ferdigheter. Fisher-Price Newborn babyleker passer for barn fra nyfødt til de er ca 3 mnd.

Fisher-Price Infant er leker spesielt utviklet og tilpasset den enorme utviklingen barnet går gjennom fra det er ca 3 mnd og til det fyller 1 år. Lekene fra Fisher-Price ivaretar barnets utvikling trinn for trinn med aktivitetsleker, babygym, puttebokser, sorteringsleker og trekkeleker. Fisher-Price Laugh and learn som gir barnet ditt muligheten til å lære gjennom glede ved lek med en hel samling av læringsleker.

Fisher-Price Toddler er lekene for små barn fra 12 mnd til barnet er ca 3 år. Småbarnslekene fra Fisher-Price lar deg oppleve og skape et miljø for læring og utvikling for barnet, samtidig som dere kan tilbringe verdifull tid sammen. Fisher-Price deler-småbarns-lekene i tre aldersgrupper.

Vår lavpris: 564,-
På lager
SKU
10172-26
   

Gjør pottetreningen morsom og givende - med en kongelig snurr på ting. Denne potten vokser med barnet ditt fra en potte som spiller fire morsomme melodier som oppmuntrer og belønner suksess til en avtagbar toalettring som kan brukes på et vanlig toalett. Eldre barn kan bruke den som en krakk til å hjelpe dem med å komme seg av og på toalettet, og nå vasken for å vaske hendene. Håndtakene gjør at barna føler seg trygge, og den innebygde sprutbeskyttelsen bidrar til å hindre søl. Potte skålen er avtakbar slik at det er enkelt å rengjøre den.

Inneholder: 

  • Fisher Price Royal potte og krakk
  • Passer til de fleste toalettseter

Detaljer: 

  • Mål: 20,5 x 33,5 x 34,5 cm
  • Batteribehov: 1 x AA batteri (inkludert)
  • Maksvekt: 80 kg
Produktdetaljer
ModellDLT00
EAN887961266627
MerkeFisher Price
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.