Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Fisher Price Safari musikalsk aktivitetsbord

Fisher-Price lager kvalitetsleker for kreativitet og læring for babyer, smårollinger og litt eldre barn.

Barn lærer best gjennom lek, og lek er svært viktig for barn utvikling. Lekene fra Fisher Price sender barnet inn i en verden av kreativ lek med læreleker for babyer, smårollinger og litt eldre barn. Lekene fra Fisher Price bidrar i barnets utvikling av finmotorikk og grovmotorikk, det lærer gjenkjennelse av farge og form, og får utfordret sin forståelse av årsak - virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn, førskolebarn følger Fisher Price barnets vekst og endrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 743,-
Utsolgt
SKU
08184-5

Dette musikalske aktivitetsbordet fra Fisher Price er en sikker vinner blandt de minste barna! Dette er et morsomt og kreativt bord med forskjellige leker og figurer som lager blandt annet lyder og bevegelser. Her kan du velge å bruke det rett på gulvet eller slå ut støttene og bruke det som et bord.

Detaljer:

  • Mål: 14 x 56,5 x 40,7 cm
  • Batteribehov: 3 x AA
  • Anbefalt alder: fra 2 - 4 år
Produktdetaljer
ModellDGT86
EAN887961202618
MerkeFisher Price
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.