Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Fisher Price Shape sorter truck - putteboks med over 50 lyder og musikk

Fisher-Price lager kvalitetsleker for kreativitet og læring for babyer, smårollinger og litt eldre barn.

Barn lærer best gjennom lek, og lek er svært viktig for barn utvikling. Lekene fra Fisher Price sender barnet inn i en verden av kreativ lek med læreleker for babyer, smårollinger og litt eldre barn. Lekene fra Fisher Price bidrar i barnets utvikling av finmotorikk og grovmotorikk, det lærer gjenkjennelse av farge og form, og får utfordret sin forståelse av årsak - virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn, førskolebarn følger Fisher Price barnets vekst og endrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 347,-
På lager
SKU
06195-152
   

Last bilen med klosser samtidig som du lærer med denne morsomme putteboksen fra Fisher Price. Bilen har morsomme lys i ulike farger, musikk og billyder. Størrelsen på klossene og på bilen er tilpasset små barnehender og det følger med et tau som barnet kan bruke til å dra bilen når det begynner å ta sine første skritt. Klossene passer i hullene med samme form og barnet får en super innføring i form, farge, øye-hånd koordinasjon og sanseforståelse. Når trommelen på bilen er full kan du tippe den for å tømme ut alle klossene. Bilen har hele 50 ulike lyder og musikk.

Innhold:

  • Bil med trommel/putteboks
  • 4 klosser med ulik form og farge

Detaljer:

  • Batteribehov: 3 AA batterier (inkludert)
  • Alder: fra 6 mnd.
Produktdetaljer
ModellGFY41
EAN887961773156
MerkeFisher Price
Alder0, 1, 2, 3
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.