Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Fisher Price Smart Phone - norsk versjon

-47%

Fisher-Price lager kvalitetsleker for kreativitet og læring for babyer, smårollinger og litt eldre barn.

Barn lærer best gjennom lek, og lek er svært viktig for barn utvikling. Lekene fra Fisher Price sender barnet inn i en verden av kreativ lek med læreleker for babyer, smårollinger og litt eldre barn. Lekene fra Fisher Price bidrar i barnets utvikling av finmotorikk og grovmotorikk, det lærer gjenkjennelse av farge og form, og får utfordret sin forståelse av årsak - virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn, førskolebarn følger Fisher Price barnets vekst og endrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

47%
Kampanjepris 100,- Vår lavpris: 187,- Du sparer: 87,-
På lager
SKU
06195-224
   

Denne stilige leketelefon er perfekt for de minste! Trykk på en av de 12 ulike "app" ikonene for å høre over 20 sanger og fraser om tall, telling, hilsninger og mye mer. Lyset blinker i takt med musikken og de små kan også bevege skyveknappen frem og tilbake for å høre flere sanger og melodier.

En god første innføring til teknologiens verden.

Detaljer:

  • Batteribehov: 2 x AA batterier
  • Alder: fra 6 mnd.
Produktdetaljer
ModellCFB01
EAN887961053357
MerkeFisher Price
Alder0, 1, 2, 3

Kjente merkevarer til vanvittig lave priser!

Kjente merkevarer til vanvittig lave priser!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.