Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Fisher Price stableleke og puttekasse med fargerike deler - Plantebasert

Fisher-Price lager kvalitetsleker for kreativitet og læring for babyer, smårollinger og litt eldre barn.

Barn lærer best gjennom lek, og lek er svært viktig for barn utvikling. Lekene fra Fisher Price sender barnet inn i en verden av kreativ lek med læreleker for babyer, smårollinger og litt eldre barn. Lekene fra Fisher Price bidrar i barnets utvikling av finmotorikk og grovmotorikk, det lærer gjenkjennelse av farge og form, og får utfordret sin forståelse av årsak - virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn, førskolebarn følger Fisher Price barnets vekst og endrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

Newborn-lekene fra Fisher-Price treffer barnet på deres nivå, og ved hjelp av leker med rolig musikk, bilder som beveger seg, babygym tilpasset nyfødte og enkle leker som reagerer på barnet bevegelse, stimuleres barnets ferdigheter. Fisher-Price Newborn babyleker passer for barn fra nyfødt til de er ca 3 mnd.

Fisher-Price Infant er leker spesielt utviklet og tilpasset den enorme utviklingen barnet går gjennom fra det er ca 3 mnd og til det fyller 1 år. Lekene fra Fisher-Price ivaretar barnets utvikling trinn for trinn med aktivitetsleker, babygym, puttebokser, sorteringsleker og trekkeleker. Fisher-Price Laugh and learn som gir barnet ditt muligheten til å lære gjennom glede ved lek med en hel samling av læringsleker.

Fisher-Price Toddler er lekene for små barn fra 12 mnd til barnet er ca 3 år. Småbarnslekene fra Fisher-Price lar deg oppleve og skape et miljø for læring og utvikling for barnet, samtidig som dere kan tilbringe verdifull tid sammen. Fisher-Price deler-småbarns-lekene i tre aldersgrupper.

Vår lavpris: 294,-
På lager
SKU
01212-3
   

Dette settet fra Fisher Price inneholder to av deres mest klassiske leker for de minste barna, stableleke og puttekasse med fargerike klosser som er laget av plantebaserte materialer.

Åpne bøtta og ta ut de 10 fargerike klossene som kan sorteres, stables og puttes tilbake i kassen ved å finne hullet som klossens form passer i. Bøtten har et håndtak som gjør det enkelt for barnet å frakte boksen med klossene i rundt.  

Den klassiske stableleken kommer med en gyngende base og fem fargerike ringer som skal plasseres på basen. Barnet kan lære å stable de ulike ringene i riktig størrelse fra størst til minst. La barna utvikle sine finmotoriske ferdigheter, koordinering mellom øye og hånd, og problemløsing med dette klassiske settet fra Fisher-Price.

Inneholder:

  • Fisher Price stableleke - med 5 ringer 
  • Fisher Price puttekasse - med 10 fargerike klosser 

Detaljer:

  • Mål: 13 x 12 x 20 cm (LxBxH)
  • Materialet: Plantebasert materialet
  • Alder: fra 6 mnd
Produktdetaljer
ModellGRF11
EAN887961902266
MerkeFisher Price
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.