Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Fisher Price Stack and Rattle Birdie- stable og rangleleke for barn fra 6 mnd.

-33%

Fisher-Price lager kvalitetsleker for kreativitet og læring for babyer, smårollinger og litt eldre barn.

Barn lærer best gjennom lek, og lek er svært viktig for barn utvikling. Lekene fra Fisher Price sender barnet inn i en verden av kreativ lek med læreleker for babyer, smårollinger og litt eldre barn. Lekene fra Fisher Price bidrar i barnets utvikling av finmotorikk og grovmotorikk, det lærer gjenkjennelse av farge og form, og får utfordret sin forståelse av årsak - virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn, førskolebarn følger Fisher Price barnets vekst og endrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

33%
Kampanjepris 196,- Vår lavpris: 294,- Du sparer: 98,-
På lager
SKU
02205-158
   

Denne morsomme stable og rangleleken fra Fisher Price vil garantert falle i smak hos din lille verdensborger. Den morsomme leken har en buet bunn slik at når de fire klossene stables vil den tippe til siden eller holde seg midtstilt, alt etter hvor klossene plasseres.

De fire klossene etterligner ulike dyr og har fine farger samt egenskaper. Stable klossene oppå hverandre eller ved siden av hverandre å se hva som skjer med ranglen. Det er også morsomme perler i bunnen av leken som ruller fra den ene til den andre siden. Den oransje blomsten på magen til fuglen kan også snurres rundt. Så artig!

Detaljer:

  • Mål: L34 x B7 x H28 cm
  • Alder: fra 6 mnd

Ferdigheter:

  • Sanser
  • Problemløsning
  • Hånd-øye koordinasjon
Produktdetaljer
ModellGJW26
EAN887961819106
MerkeFisher Price
Alder0, 1, 2, 3

Kjente merkevarer til vanvittig lave priser!

Kjente merkevarer til vanvittig lave priser!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.