Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Fisher Price Stack and Rattle Birdie- stable og rangleleke for barn fra 6 mnd.

Fisher-Price lager kvalitetsleker for kreativitet og læring for babyer, smårollinger og litt eldre barn.

Barn lærer best gjennom lek, og lek er svært viktig for barn utvikling. Lekene fra Fisher Price sender barnet inn i en verden av kreativ lek med læreleker for babyer, smårollinger og litt eldre barn. Lekene fra Fisher Price bidrar i barnets utvikling av finmotorikk og grovmotorikk, det lærer gjenkjennelse av farge og form, og får utfordret sin forståelse av årsak - virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn, førskolebarn følger Fisher Price barnets vekst og endrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

Newborn-lekene fra Fisher-Price treffer barnet på deres nivå, og ved hjelp av leker med rolig musikk, bilder som beveger seg, babygym tilpasset nyfødte og enkle leker som reagerer på barnet bevegelse, stimuleres barnets ferdigheter. Fisher-Price Newborn babyleker passer for barn fra nyfødt til de er ca 3 mnd.

Fisher-Price Infant er leker spesielt utviklet og tilpasset den enorme utviklingen barnet går gjennom fra det er ca 3 mnd og til det fyller 1 år. Lekene fra Fisher-Price ivaretar barnets utvikling trinn for trinn med aktivitetsleker, babygym, puttebokser, sorteringsleker og trekkeleker. Fisher-Price Laugh and learn som gir barnet ditt muligheten til å lære gjennom glede ved lek med en hel samling av læringsleker.

Fisher-Price Toddler er lekene for små barn fra 12 mnd til barnet er ca 3 år. Småbarnslekene fra Fisher-Price lar deg oppleve og skape et miljø for læring og utvikling for barnet, samtidig som dere kan tilbringe verdifull tid sammen. Fisher-Price deler-småbarns-lekene i tre aldersgrupper.

Vår lavpris: 294,-
På lager
SKU
02205-158
   

Denne morsomme stable og rangleleken fra Fisher Price vil garantert falle i smak hos den minste i huset. Den morsomme leken har en buet bunn slik at når de fire klossene stables vil den tippe til siden eller holde seg midtstilt, alt etter hvor klossene plasseres.

De fire klossene etterligner ulike dyr med hver sin farge. Stable klossene oppå hverandre eller ved siden av hverandre å se hva som skjer med ranglen. Det er også morsomme perler i bunnen av leken som ruller fra den ene til den andre siden. Den oransje blomsten på magen til fuglen kan også snurres rundt. Så artig!

Denne morsomme stableleken er med på å forbedre barnets sanser med de ulike fargene og lydene, og de får trent på hånd- og øye kordinasjon ved å gripe og stable dyrene oppå hverandre. 

Inneholder: 

 • Fisher Price Stack and Rattle Birdie- stable og rangleleke
 • 4 stable dyr 

Detaljer:

 • Mål: 34 x 7 x 28 cm (LxBxH)
 • Alder: fra 6 mnd
  Produktdetaljer
  ModellGJW26
  EAN887961819106
  MerkeFisher Price
  Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.