Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Fisher Price Tap and Turn Bench - bankebrett

-50%

Fisher-Price lager kvalitetsleker for kreativitet og læring for babyer, smårollinger og litt eldre barn.

Barn lærer best gjennom lek, og lek er svært viktig for barn utvikling. Lekene fra Fisher Price sender barnet inn i en verden av kreativ lek med læreleker for babyer, smårollinger og litt eldre barn. Lekene fra Fisher Price bidrar i barnets utvikling av finmotorikk og grovmotorikk, det lærer gjenkjennelse av farge og form, og får utfordret sin forståelse av årsak - virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn, førskolebarn følger Fisher Price barnets vekst og endrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

50%
Kampanjepris 94,- Vår lavpris: 187,- Du sparer: 93,-
På lager
SKU
05205-46
   

Dette bankebrettet fra Fisher Price har fargerike tapper og en knallrød hammer til å banke ned tappene med. Med dette bankebrettet kan barnet banke ned, snu og banke på nytt eller dra i de fargerike tappene. Introduser ditt barn for form og farge og styrk finmotorikken, øye-hånd-koordinasjonen og problemløsningsevnen. Brettet er enkelt å gripe og har en lett vekt som gjør det enkelt for de aller minste og håndtere.

Innhold:

  • Bankebrett
  • Hammer

Detaljer:

  • Alder: fra 12 mnd.
Produktdetaljer
ModellGJW05
EAN887961818895
MerkeFisher Price
Alder1, 2, 3

Kjente merkevarer til vanvittig lave priser!

Kjente merkevarer til vanvittig lave priser!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.