Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Fisher Price Watermates - grønn

Fisher-Price lager kvalitetsleker for kreativitet og læring for babyer, smårollinger og litt eldre barn.

Barn lærer best gjennom lek, og lek er svært viktig for barn utvikling. Lekene fra Fisher Price sender barnet inn i en verden av kreativ lek med læreleker for babyer, smårollinger og litt eldre barn. Lekene fra Fisher Price bidrar i barnets utvikling av finmotorikk og grovmotorikk, det lærer gjenkjennelse av farge og form, og får utfordret sin forståelse av årsak - virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn, førskolebarn følger Fisher Price barnets vekst og endrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

Vår lavpris: 148,-
På lager
SKU
09172-94
   

Nå kan du oppmuntre den lille til morsom krabbelek med denne andeballen. Babyer blir fascinert av rullende bevegelser, og i denne ballen vil anden alltid være på toppen uansett om den fortsetter å rulle.

Denne ballen inneholder en badeand som svømmer i vann. Uansett om ballen ruller opp eller ned vil anden alltid flyte på toppen av vannet. Dette er en morsom og interessant leke som oppmuntrer de minste til å bevege armer og bein. Kanskje det er nettop denne ballen som hjelper ditt barn til å ta sine første dra-tak langs gulvet, eller rulle rundt fra mage til rygg for første gang.

  • Farge: grønn
  • Alder: fra 3 mnd
Produktdetaljer
ModellDVH73
EAN887961370010
MerkeFisher Price

Se bestselgerne!

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.