Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Fisher Price Watermates - hvit

Fisher-Price lager kvalitetsleker for kreativitet og læring for babyer, smårollinger og litt eldre barn.

Barn lærer best gjennom lek, og lek er svært viktig for barn utvikling. Lekene fra Fisher Price sender barnet inn i en verden av kreativ lek med læreleker for babyer, smårollinger og litt eldre barn. Lekene fra Fisher Price bidrar i barnets utvikling av finmotorikk og grovmotorikk, det lærer gjenkjennelse av farge og form, og får utfordret sin forståelse av årsak - virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn, førskolebarn følger Fisher Price barnets vekst og endrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

Newborn-lekene fra Fisher-Price treffer barnet på deres nivå, og ved hjelp av leker med rolig musikk, bilder som beveger seg, babygym tilpasset nyfødte og enkle leker som reagerer på barnet bevegelse, stimuleres barnets ferdigheter. Fisher-Price Newborn babyleker passer for barn fra nyfødt til de er ca 3 mnd.

Fisher-Price Infant er leker spesielt utviklet og tilpasset den enorme utviklingen barnet går gjennom fra det er ca 3 mnd og til det fyller 1 år. Lekene fra Fisher-Price ivaretar barnets utvikling trinn for trinn med aktivitetsleker, babygym, puttebokser, sorteringsleker og trekkeleker. Fisher-Price Laugh and learn som gir barnet ditt muligheten til å lære gjennom glede ved lek med en hel samling av læringsleker.

Fisher-Price Toddler er lekene for små barn fra 12 mnd til barnet er ca 3 år. Småbarnslekene fra Fisher-Price lar deg oppleve og skape et miljø for læring og utvikling for barnet, samtidig som dere kan tilbringe verdifull tid sammen. Fisher-Price deler-småbarns-lekene i tre aldersgrupper.

Vår lavpris: 148,-
På lager
SKU
09172-96
   

Nå kan du oppmuntre den lille til morsom krabbelek med denne hvite andeballen. Babyer blir fascinert av rullende bevegelser, og i denne ballen vil anden alltid være på toppen uansett om den fortsette å rulle. Den gjennomsiktige ballen er fylt med vann, men er laget av solid plast slik at det ikke skal være noen lekkasjer. Ballen kan rulles rundt på gulvet og den grønne anden inni vil alltids holde seg over i overflaten. 

Dette er en morsom og interessant leke som oppmuntrer de minste til å bevege armer og bein. Kanskje det er nettop denne ballen som hjelper ditt barn til å ta sine første dra-tak langs gulvet, eller rulle rundt fra mage til rygg for første gang.

Inneholder:

  • Fisher Price watermates

Detatljer:

  • Materiale: plast
  • Farge: hvit
  • Alder: fra 3 mnd
Produktdetaljer
ModellDRD81
EAN887961331950
MerkeFisher Price
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.