Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Fortnite samlekiste - assortert

Fortnite, spillet fra Epic Games, er satt til vår tid, og er svært populært blant de litt eldre barna.

Når en verdensomspennende storm utsletter 98% av jordens befolkning, og monstrene kommer, er det din oppgave å beskytte de overlevende og bygge festninger rundt forsvarsmål sammen med de andre heltene. Fornite er overlevelsesspillet der målet er å være den siste spilleren eller det siste laget i live. Med figurer, våpen, byggematerialer kan du spille ut scener og historier fra spillet.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 174,-
På lager
SKU
01192-31
   

Bring spenningen du kjenner fra Fortnite til live med denne Fortnite skattekisten som kan samles. Kisten inneholder et utvalg av spill-autentiske rekvisita som våpen og byggematerialer. Og det er det eneste stedet du finner tilbehør til de fire Fortnite Solo mode figurene (selges separat).

Søk gjennom skattekisten for å finne de verdifulle rekvisitaene. Du kan gjenbruke skattekisten til å oppbevare tilbehøret. Hver kiste inneholder 2 byggematerialer som du kan samle og koble sammen med dem du finner i andre skattekister. Bruk det til å skape ulike strukturer, eller individuelle figurstativer til figurene som er ca 10 cm høye.

Hver skattekiste inneholder:

Våpen

  • 1 tilbehør som kan festes på ryggen til din Fortnite figur
  • 2 byggematerialer

Detaljer:

  • Inneholder: 7 deler
  • Mål: 10,16 cm
  • Alder: fra 8 år

Figurer følger ikke med og må kjøpes separat. Og du vet ikke hva din kiste inneholder før du åpner den. 

Produktdetaljer
ModellFNT0001
EAN191726006091
MerkeFortnite
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.