Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Frøken Kanin hånddukke - 22 cm

-40%

Karsten og Petra, kosedyrene Løveungen og Frøken Kanin

Barna blir kjent med bestevennene Karsten og Petra gjennom bøker, barne-TV og film. Sammen med kosebamsene Løveungen og Frøken Kanin drar de på spennende eventyr, som spesielt barn i barnehagealder kjenner seg godt igjen i. Bamsene får bli med i barnehagen og på tur, og når de er alene eller sammen med Karsten og Petra våkner de til liv. De kan snakke, bevege seg og elsker å bli med på det som skjer. La barna gjenskape historier de husker fra bøkene, serien eller filmene, eller la dem skape sine helt egne eventyr med leker fra Karsten og Petra.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
40%
Kampanjepris 100,- Vår lavpris: 168,- Du sparer: 68.-
På lager
SKU
04182-49
   

Kosedyret til Petra heter Frøken Kanin, og hun blir med Petra på alt hun skal. Nå kan du få din helt egen Frøken Kanin-bestevenn. Denne bamsen er formet som en håndukke, slik at du kan spille ut scener fra bøkene, TV-serien og filmene om Karsten og Petra.

Frøken Kanin hånddukken passer til barnehender.

  • Mål: 22 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell112406
EAN7027260024068
MerkeKarsten og Petra
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.