Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

FurReal Blossom My Bestiecorn - interaktiv enhjørningbamse med over 100 lyder og reaksjoner - 40 cm

FurReal interaktive kosedyr med naturtro bevegelser og lyder - nesten som et ekte kjæledyr!

FurReal interaktive kosedyr fra Hasbro er alltid populære. Nå kan du oppdage en fantastisk verden av interaktive kosedyr som nesten oppleves som å ha et ekte kjæledyr. Kosedyrene fra FurReal Friends har funksjoner, detaljer, lyder og bevegelser akkurat som det ekte dyret. Barna elsker rollelek, og spesielt rollelek med dyr. La dem oppdage FurReals magiske verden, og kanskje de finner sitt nye kjæledyr og bestevenn blant de utallige medlemmene av FurReals-kjæledyrfamilie. FurReal er en serie med interaktive dyr fra Hasbro, som har vært blant våre bestselgere i en rekke år. Kvalitet og masse interaktiv lek til barna.

Vår lavpris: 1 194,-
Få igjen på lager
SKU
06206-41
   

Hvem vil vel ikke ha en magisk enhjørning til bestevenn? Den interaktive bamsen Blossom My Bestiecorn fra FurReal vil ikke skuffe deg! Denne rosa enhjørningen har over 100 lyder og reaksjoner som gjør leken morsom og autentisk. Klapp henne på ryggen og hun vil lage fornøyde lyder, gre den lilla og turkise manken med børsten og hun vil til og med spille musikk for deg. De ulike reaksjonene gjør at enhjørningen kommer til liv på magisk vis, og gjør henne til den perfekte lekevennen! Det følger i tillegg med vennskapskjeder som du og Blossom kan bruke for å markere det nye vennskapet.

Blossom elsker iskrem, og ved å mate henne med det deilige istilbehøret vil hun lage lykkelige spiselyder. I tillegg til iskrem følger det også med diverse utstyr du kan bruke til å pynte Blossom med. Børst håret, gre pelsen og føl takknemligheten til enhjørningen. Den perfekte bursdagspresang eller julegave til barn fra 4 år og oppover. 

Inneholder:

  • Blossom My Bestiecorn enhjørningsbamse
  • Børste
  • Iskrem
  • Vennskapskjeder
  • Pynt
  • Instruksjoner

Detaljer:

  • Mål: ca. 40 cm
  • Alder: fra 4 år
  • Batteribehov: 4 x AA (inkludert)
Produktdetaljer
ModellF0076
EAN5010993749430
MerkeFurReal
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.