Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

FurReal Friends Cubby interaktiv bamse - nysgjerrig bjørn

FurReal interaktive kosedyr med naturtro bevegelser og lyder - nesten som et ekte kjæledyr!

FurReal interaktive kosedyr fra Hasbro er alltid populære. Nå kan du oppdage en fantastisk verden av interaktive kosedyr som nesten oppleves som å ha et ekte kjæledyr. Kosedyrene fra FurReal Friends har funksjoner, detaljer, lyder og bevegelser akkurat som det ekte dyret. Barna elsker rollelek, og spesielt rollelek med dyr. La dem oppdage FurReals magiske verden, og kanskje de finner sitt nye kjæledyr og bestevenn blant de utallige medlemmene av FurReals-kjæledyrfamilie. FurReal Friends er en serie med interaktive dyr fra Hasbro, som har vært blant våre bestselgere i en rekke år. Kvalitet og masse interaktiv lek til barna.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 997,-
På lager
SKU
08195-49
   

FurReal Cubby interaktiv bamse – nysgjerrig bjørn, er den perfekte lekekameraten for barn fra 4 år og oppover. Denne bjørnen er begeistret for å delta i barnas hverdag og den liker også å kose og slappe av. Cubby er nysgjerrig av natur, og når du klemmer ham, klemmer han tilbake, han liker å leke borte-borte-titt-tei leken, og han kan til og med danse.

Men husk mattid! Cubby blir veldig sulten og da er det beste han vet honning! Når du mater Cubby lager han godlyder som indikerer at han er fornøyd! Og når han skal sove, lukker han øynene. Cubby har bevegelige armer, bein, øyne, nese og munn og er en herlig uttrykksfull liten bamse. Cubby har over 100 lyd og bevegelseskombinasjoner.

Innhold:

  • FurReal Cubby interaktiv bamse – nysgjerrig bjørn 
  • Instruksjoner 
  • Godbit 
  • Flaske 
  • Børste

Detaljer:

  • 100 lyd og bevegelseskombinasjoner
  • Batteribehov: 4 x C batterier LR14 (ikke inkludert)
  • Mål: L30 c B20 x H40 cm
  • Alder: fra 4 år og oppover
Produktdetaljer
ModellE4591
EAN5010993596331
MerkeFurReal Friends
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

October Madness med elleville pristilbud!

October Madness med ellville pristilbud!

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.