Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

FurReal Friends interaktiv bamse med 80+ lyder og reaksjoner - Dimples min lekne delfin

FurReal interaktive kosedyr med naturtro bevegelser og lyder - nesten som et ekte kjæledyr!

FurReal interaktive kosedyr fra Hasbro er alltid populære. Nå kan du oppdage en fantastisk verden av interaktive kosedyr som nesten oppleves som å ha et ekte kjæledyr. Kosedyrene fra FurReal Friends har funksjoner, detaljer, lyder og bevegelser akkurat som det ekte dyret. Barna elsker rollelek, og spesielt rollelek med dyr. La dem oppdage FurReals magiske verden, og kanskje de finner sitt nye kjæledyr og bestevenn blant de utallige medlemmene av FurReals-kjæledyrfamilie. FurReal Friends er en serie med interaktive dyr fra Hasbro, som har vært blant våre bestselgere i en rekke år. Kvalitet og masse interaktiv lek til barna.

Vår lavpris: 947,-
På lager
SKU
04216-48
   

Den lekne delfinen fra FurReal Friends er en interaktiv bamse og en søt, kjærlig venn med 80+ lyder og reaksjoner. Ta vare på Dimples ved å mate henne fiske-godbiten som følger med, og stell hennes myke kropp med børsten. Dimples vil respondere på din kjærlige hånd ved å vifte med halen, men moroa stopper ikke her. Kile Dimples på magen for en søt reaksjon, og rull ballen til henne og hun vil prøve å slå den tilbake til deg. Forestill deg Dimples svømme og viser seg fram for deg med sine svømme-ferdigheter ettersom hun spiller av havlyder for deg.

Dimples elsker også kos og en god klem. Kos dere sammen og gi henne et kyss på nesen og hun vil kysse tilbake og vise sin tilknytning til deg ved å lyse magisk. Når barn føles seg søvnige kan Dimples gå inn i nattemodus slik at de kan reise inn i drømmeland sammen til lyden av behagelig havlyder. 

  • FurReal Friends interaktiv delfin - Dimples
  • Med 80+ lyder og reaksjoner
  • Med sove-modus som spiller behagelige havlyder
  • Med tilbehør som godbit, ball og børste

Inneholder:

  • 1 FurReal Friends interaktiv delfin
  • 3 tilbehør
  • Instruksjoner

Detaljer:

  • Batteribehov: 4 x AA-batterier (inkludert)
  • Alder: fra 4 år

MERK: Skal ikke bades, tåler ikke vann

Produktdetaljer
ModellF2401
EAN5010993860463
MerkeFurReal Friends
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.