Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

FurReal Friends Hoppin Topper interaktiv dinosaurbamse - over 35 lyder og bevegelser

-40%

FurReal interaktive kosedyr med naturtro bevegelser og lyder - nesten som et ekte kjæledyr!

FurReal interaktive kosedyr fra Hasbro er alltid populære. Nå kan du oppdage en fantastisk verden av interaktive kosedyr som nesten oppleves som å ha et ekte kjæledyr. Kosedyrene fra FurReal Friends har funksjoner, detaljer, lyder og bevegelser akkurat som det ekte dyret. Barna elsker rollelek, og spesielt rollelek med dyr. La dem oppdage FurReals magiske verden, og kanskje de finner sitt nye kjæledyr og bestevenn blant de utallige medlemmene av FurReals-kjæledyrfamilie. FurReal Friends er en serie med interaktive dyr fra Hasbro, som har vært blant våre bestselgere i en rekke år. Kvalitet og masse interaktiv lek til barna.

40%
Kampanjepris 416,- Vår lavpris: 694,- Du sparer: 278,-
På lager
SKU
01212-38
   

FurReal Friends Hoppin Topper er en entusiastisk baby-dinosaur som hopper av spenning og lykke når du beveger hånden foran han. Han beveger hodet mens han hopper, og lager mange morsomme lyder.

Det er så gøy å leke med han! Stryk han over hodet, og kanskje du får han til å sitte. Gi ham en av godbitene enten en lilla brokkoli eller en huleboer-kake. Løft han opp og gi ham en skikkelig kos, han er ikke bare kul, han er skikkelig kosete også.

  • Over 35 lyder og bevegelseskombinasjoner
  • Det følger med to godbiter til Hoppin Topper

Inneholder:

  • FurReal Friends Hoppin Topper interaktiv dinosaurbamse
  • 2 godbiter, lilla brokkoli og huleboer-kake

Detaljer:

  • Mål: 18 x 25 x 34 cm
  • Batteribehov: 4 x AA (demo-batterier med begrenset levetid følger med)
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModellE7963
EAN5010993619078
MerkeFurReal Friends
Alder4, 5, 6, 7, 8

Outlet

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.