Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

FurReal Friends Interaktiv hund - vakthunden Hector med 25 funksjoner

FurReal interaktive kosedyr med naturtro bevegelser og lyder - nesten som et ekte kjæledyr!

FurReal interaktive kosedyr fra Hasbro er alltid populære. Nå kan du oppdage en fantastisk verden av interaktive kosedyr som nesten oppleves som å ha et ekte kjæledyr. Kosedyrene fra FurReal Friends har funksjoner, detaljer, lyder og bevegelser akkurat som det ekte dyret. Barna elsker rollelek, og spesielt rollelek med dyr. La dem oppdage FurReals magiske verden, og kanskje de finner sitt nye kjæledyr og bestevenn blant de utallige medlemmene av FurReals-kjæledyrfamilie. FurReal Friends er en serie med interaktive dyr fra Hasbro, som har vært blant våre bestselgere i en rekke år. Kvalitet og masse interaktiv lek til barna.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 486,-
På lager
SKU
08195-48
   

Den nye vakthunden din, Hector, liker klemmer og kos, og med 25 kombinasjoner av lyder og adferd vil Hector være din nye lekekamerat! Hector merker når noen nærmer seg og han begynner å bjeffe for å få litt oppmerksomhet. Han liker også å bli klappet på hodet. Hector kan ule… Så bra, da kan han skremme vekk alle uvedkomne gjester i nabolaget. Hector er veldig flink til å passe på eieren sin, og dere vil snart bli bestevenner!

Detaljer:

  • Batteribehov: 4 x AA batterier (demo batterier inkludert)
  • Mål: 27 cm høy
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModelE4649
EAN5010993580392
MerkeFurReal Friends
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

LEGO-nyhetene for august i salg nå!

Se alle LEGO-nyhetene for august!

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.