Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

FurReal Friends Polar Bear - interaktiv isbjørnbamse - over 100 lyder og bevegelser - 40 cm

FurReal interaktive kosedyr med naturtro bevegelser og lyder - nesten som et ekte kjæledyr!

FurReal interaktive kosedyr fra Hasbro er alltid populære. Nå kan du oppdage en fantastisk verden av interaktive kosedyr som nesten oppleves som å ha et ekte kjæledyr. Kosedyrene fra FurReal Friends har funksjoner, detaljer, lyder og bevegelser akkurat som det ekte dyret. Barna elsker rollelek, og spesielt rollelek med dyr. La dem oppdage FurReals magiske verden, og kanskje de finner sitt nye kjæledyr og bestevenn blant de utallige medlemmene av FurReals-kjæledyrfamilie. FurReal Friends er en serie med interaktive dyr fra Hasbro, som har vært blant våre bestselgere i en rekke år. Kvalitet og masse interaktiv lek til barna.

Vår lavpris: 997,-
På lager
SKU
09215-9
   

Denne interaktive isbjørnen fra FurReal Friends er en fornøyelse av en bamse. Den elsker å bable og leke gjennom dagen, og er både nysgjerrig og kosete. Isbjørnen er en super følgesvenn for barn fra 4 års alderen og oppover, og den vil alltid være klar for nye eventyr. Etter en lang dag med morsomme øyeblikk er FurReal-bamsen klar til å sove sammen med deg. I nattmodus er den en kosete kompanjong som lager sovelyder og spiller rolig musikk.

FurReal Friends Isbjørn har over 100 ulike lyd- og bevegelseskombinasjoner. Han kan bevege hodet sitt, øynene, ørene, nesen, munnen og armene. Han lager dessuten morsomme lyder som babling, spiselyder, latter og snorkelyder. Gi isbjørnen flasken hans og hør han lage søte spiselyder. Denne bamsen er alltid i humør for ordentlig kos. FurReal Polar Bear bamsen er klar for å bli kjent med sin nye venn!

Inneholder:

  • FurReal Polar Bear interaktiv bamse
  • Børste
  • Flaske
  • Instruksjoner

Detaljer:

  • Mål: 30 x 20 x 40 cm (LxBxH)
  • 100+ lyder og reaksjoner
  • Alder: fra 4 år
  • Batteribehov: 4 x C/LR14 (ikke inkludert)
Produktdetaljer
ModellF20515S00
EAN5010993798421
MerkeFurReal Friends
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.