Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

FurReal Friends interaktiv bamse - Josie kenguru-mamma

FurReal interaktive kosedyr med naturtro bevegelser og lyder - nesten som et ekte kjæledyr!

FurReal interaktive kosedyr fra Hasbro er alltid populære. Nå kan du oppdage en fantastisk verden av interaktive kosedyr som nesten oppleves som å ha et ekte kjæledyr. Kosedyrene fra FurReal Friends har funksjoner, detaljer, lyder og bevegelser akkurat som det ekte dyret. Barna elsker rollelek, og spesielt rollelek med dyr. La dem oppdage FurReals magiske verden, og kanskje de finner sitt nye kjæledyr og bestevenn blant de utallige medlemmene av FurReals-kjæledyrfamilie. FurReal Friends er en serie med interaktive dyr fra Hasbro, som har vært blant våre bestselgere i en rekke år. Kvalitet og masse interaktiv lek til barna.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 794,-
Utsolgt
SKU
05206-156

Den interaktive Kenguru-mammaen Josie er like elskverdig som de søte, små babyene hennes. Den ene babyen er en gutt, den andre er ei jente. Tredje kenguru-babyen er en overraskelse! Pakk ut alle tre for å avsløre kjønnet, dermed kan også mammaen ta vare på sine små og leke med deg. Josie svarer på berøring med over 70 lyd- og bevegelsesreaksjoner, inkludert kjærlige lyder og matlyder som hikk og rap.

Mamma Josie vet hvordan hun skal slappe av og ha det moro, hun kan gjøre en hoppende dans og spille musikk samtidig. Hva enn hun finner på vil hun nok sikkert fange interessen din!

Innhold:

  • Kenguru-mamma
  • 3 Kenguru-babyer
  • Tilbehør

Detaljer:

  • Batteribehov: 4 x AA-batterier (ikke inkludert)
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModellE6724
EAN5010993697175
MerkeFurReal Friends
Alder4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.