Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

FurReal Friends Lil Walkalot babies - hund

FurReal interaktive kosedyr med naturtro bevegelser og lyder - nesten som et ekte kjæledyr!

FurReal interaktive kosedyr fra Hasbro er alltid populære. Nå kan du oppdage en fantastisk verden av interaktive kosedyr som nesten oppleves som å ha et ekte kjæledyr. Kosedyrene fra FurReal Friends har funksjoner, detaljer, lyder og bevegelser akkurat som det ekte dyret. Barna elsker rollelek, og spesielt rollelek med dyr. La dem oppdage FurReals magiske verden, og kanskje de finner sitt nye kjæledyr og bestevenn blant de utallige medlemmene av FurReals-kjæledyrfamilie. FurReal Friends er en serie med interaktive dyr fra Hasbro, som har vært blant våre bestselgere i en rekke år. Kvalitet og masse interaktiv lek til barna.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 157,-
Utsolgt
SKU
06192-84

Hvem kan bli med på luftetur? Hva er vel mer morsomt enn å gå på dyr med sitt eget kjæledyr? Det er å gå på tur med mange av dem! 

Kjæledyrene fra FurReal Walkalots har et tilkoblingssystem som lar barna gå på tur med et eller flere av sine favoritt-kjæledyr. Denne søte pandaen kommer med et kort bånd slik at du kan gå tur på stuebordet, og når du dytter henne beveger hun seg med sin signaturgange og halen beveger seg. Lil Wags-båndene kan kobles til et håndtak slik at barnet kan gå sammen med kjæledyret på luftetur. 

Skal vi ta en luftetur på spisebordet? Det høres morsomt ut!

Inneholder: 

  • FurReal Friends Walkalots hund med lange ører
  • Bånd og håndtak
  • Instruksjoner

Detaljer:

  • Mål: H21 x W14 x D7,5 cm
  • Alder: fra 4 år

Du dytter kjæledyret for å få det til å gå.

Produktdetaljer
ModelE4771
EAN5010993543779
MerkeFurReal Friends
Alder4, 5, 6, 7

LEGO-nyhetene for august i salg nå!

Se alle LEGO-nyhetene for august!

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.