Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

FurReal Glamalots - interaktiv hundebamse som går og lager lyd - 25 cm

FurReal interaktive kosedyr med naturtro bevegelser og lyder - nesten som et ekte kjæledyr!

FurReal interaktive kosedyr fra Hasbro er alltid populære. Nå kan du oppdage en fantastisk verden av interaktive kosedyr som nesten oppleves som å ha et ekte kjæledyr. Kosedyrene fra FurReal Friends har funksjoner, detaljer, lyder og bevegelser akkurat som det ekte dyret. Barna elsker rollelek, og spesielt rollelek med dyr. La dem oppdage FurReals magiske verden, og kanskje de finner sitt nye kjæledyr og bestevenn blant de utallige medlemmene av FurReals-kjæledyrfamilie. FurReal er en serie med interaktive dyr fra Hasbro, som har vært blant våre bestselgere i en rekke år. Kvalitet og masse interaktiv lek til barna.

Vår lavpris: 327,-
På lager
SKU
01216-11
   

Det er kjempegøy å gå tur med kjæledyret sitt, og hvem kan motstå denne skjønne rosa FurReal Glamalots hundevalpen? Hundebamsen er morsom å style med det medfølgende tilbehøret, og etter du har stylet valpen kan du vise frem ditt nystelte kjæledyr på tur. Gi denne diva-hunden fra FurReal en godbit, fest på turbåndet og ta den med deg på en gåtur.

Glamalots hundebamsen vil lage masse glade lyder der dere spankulerer av gårde. Det er engasjerende og morsomt å komme på nye, stilige utseender for din fine lille valpevenn. Du kan for eksempel style den til å se ut som en enhjørning, og du kan i tillegg bruke hårpynten, klemmene og hår extension på deg selv også. Enten dere slapper av hjemme eller er ute på tur, vil dere ha en stilful og god tid i sammen.

Inneholder:

  • FurReal Glamalots kjæledyr
  • 6 stelleutstyr
  • 1 turbånd

Detaljer:

  • Mål: ca. 25 cm
  • Batteribehov: 3 x LR44 (inkludert)
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModellF1544
EAN5010993798735
MerkeFurReal
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.