Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

FurReal GoGo My Dancin' Pup - interaktiv valpebamse - over 50 lyder og reaksjoner - 35 cm

FurReal interaktive kosedyr med naturtro bevegelser og lyder - nesten som et ekte kjæledyr!

FurReal interaktive kosedyr fra Hasbro er alltid populære. Nå kan du oppdage en fantastisk verden av interaktive kosedyr som nesten oppleves som å ha et ekte kjæledyr. Kosedyrene fra FurReal Friends har funksjoner, detaljer, lyder og bevegelser akkurat som det ekte dyret. Barna elsker rollelek, og spesielt rollelek med dyr. La dem oppdage FurReals magiske verden, og kanskje de finner sitt nye kjæledyr og bestevenn blant de utallige medlemmene av FurReals-kjæledyrfamilie. FurReal Friends er en serie med interaktive dyr fra Hasbro, som har vært blant våre bestselgere i en rekke år. Kvalitet og masse interaktiv lek til barna.

Vår lavpris: 597,-
På lager
SKU
04216-47
   

FurReal GoGo My Dancin' Pup er en interaktiv og aktiv liten valpebamse som uten tvil vil sjarmere alle og enhver. Elsker du både kjæledyr og dansing, da er den dansende valpen GoGo fra FurReal Friends perfekt for deg. Dette kjæledyret får garantert opp stemningen med sine morsomme lyder, fengende sanger og skjønne bevegelser!

Den søte valpen er ca. 35 cm stor og kommer med et bånd som er enkelt å bruke. Press danseknappen på båndet og se den hvite valpen reise seg på bakbeina for å danse mens hun spiller 5 forskjellige sanger. Trykk på gå-knappen og du kan ta GoGo med på tur mens hun lager morsomme lyder. Med mer enn 50 lyder og reaksjoner er dette søte, elektroniske kjæredyret full av overraskelser. GoGos vuggende hodebevegelser når hun går er utrolig søte! Hvem kan motstå denne skjønne, dansende valpen?

Inneholder:

  • 1 FurReal GoGo My Dancin' Pup interaktiv bamse
  • 1 turbånd
  • Instruksjoner

Detaljer:

  • Mål: 19 x 30 x 35 cm (LxBxH)
  • Alder: fra 4 år
  • Batteribehov: 4 x AA (inkludert)
Produktdetaljer
ModellF1971
EAN5010993833252
MerkeFurReal Friends
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.