Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

FurReal Peealots katt som tisser - oransje

FurReal interaktive kosedyr med naturtro bevegelser og lyder - nesten som et ekte kjæledyr!

FurReal interaktive kosedyr fra Hasbro er alltid populære. Nå kan du oppdage en fantastisk verden av interaktive kosedyr som nesten oppleves som å ha et ekte kjæledyr. Kosedyrene fra FurReal Friends har funksjoner, detaljer, lyder og bevegelser akkurat som det ekte dyret. Barna elsker rollelek, og spesielt rollelek med dyr. La dem oppdage FurReals magiske verden, og kanskje de finner sitt nye kjæledyr og bestevenn blant de utallige medlemmene av FurReals-kjæledyrfamilie. FurReal er en serie med interaktive dyr fra Hasbro, som har vært blant våre bestselgere i en rekke år. Kvalitet og masse interaktiv lek til barna.

Vår lavpris: 174,-
På lager
SKU
07206-25
   

Den søte, lille katten er tørst! Gi henne litt å drikke ved hjelp av flaska. Etterpå kan det være lurt å gå en tur, katten blir nemlig tissetrengt. Fest det medfølgende båndet og skyv katten foran deg når dere går. Oi, nå må pusen tisse. Flaks at dere gikk ut en tur, ellers ville den kanskje ha tisset på teppet. Katten tisser ikke før du løfter på halen dens, så du trenger ikke bekymre deg for at den skal gjøre fra seg hvor som helst. Hva med en tur?

Innhold:

  • FurReal Peealot katt
  • Turbånd
  • Vannflaske
  • Instruksjoner

Detaljer:

  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModellE8955
EAN5010993657964
MerkeFurReal
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.