Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

FurReal Plum the Curios Panda Cub - interaktiv pandabamse - over 100 lyder og bevegelser - 40 cm

FurReal interaktive kosedyr med naturtro bevegelser og lyder - nesten som et ekte kjæledyr!

FurReal interaktive kosedyr fra Hasbro er alltid populære. Nå kan du oppdage en fantastisk verden av interaktive kosedyr som nesten oppleves som å ha et ekte kjæledyr. Kosedyrene fra FurReal Friends har funksjoner, detaljer, lyder og bevegelser akkurat som det ekte dyret. Barna elsker rollelek, og spesielt rollelek med dyr. La dem oppdage FurReals magiske verden, og kanskje de finner sitt nye kjæledyr og bestevenn blant de utallige medlemmene av FurReals-kjæledyrfamilie. FurReal er en serie med interaktive dyr fra Hasbro, som har vært blant våre bestselgere i en rekke år. Kvalitet og masse interaktiv lek til barna.

Vår lavpris: 998,-
Utsolgt
SKU
02227-1

Møt Plum the Curious Panda Cub - en kjærlig interaktiv pandabamse med over 100 kombinasjoner av lyd og bevegelser som barna kan ta med på sine neste eventyr!

Bamsen blir en fin følgesvenn for barn fra 4-års alderen og oppover, og Plum elsker gode klemmer og oppmerksomhet. Bamsen har herlige ansiktsuttrykk og morsomme bevegelser som gjør den levende. Den interaktive pandaen kan bevege hodet, øyene, ørene, nesen, munnen og hendene, samt lage diverse lyder. Til sammen gjør Plum over 100 kombinasjoner av lyd og bevegelser!

Denne nysgjerrige pandaen elsker å leke borte-titt-titt, og tar gjerne en dans til enhver anledning. Dette sjarmerende dyret har i tillegg god appetitt og spiser gjerne fra bambusflasken sin. Dersom du snakker til Plum vil bamsen også kommunisere tilbake med glede, og gir søte lyder til svar. I nattmodus lukker pandaen øynene, og lager søvnige lyder. Hun kan også spille en av de 5-mitters beroligende melodiene sine, og er derfor en perfekt bamse til leggetid. Drøm søtt!

Inneholder:

  • 1 FurReal Plum pandabamse
  • 1 bambusflaske
  • 1 børste

Detaljer:

  • Mål: ca. 40 cm (H)
  • Alder: fra 4 år
  • Batteribehov: 4 x C (ikke inkludert)
Produktdetaljer
ModellE8593
EAN05010993646548
MerkeFurReal
e8593 furreal interaktiv pandabamse som responderer med lyder og bevegelser e8593 furreal interaktiv pandabamse som responderer med lyder og bevegelser

Over 100 lyder og bevegelser

Plum blir raskt en fast følgesvenn for barna og bamsen elsker kos og oppmerksomhet. Hun kommuniserer også tilbake med lyder og bevegelser.

e8593 furreal plum den nysgjerrige pandabamsen som spiser fra flaske e8593 furreal plum den nysgjerrige pandabamsen som spiser fra flaske

Morsomt tilbehør

Plum er en sulten liten babypanda, og drikker gjerne av bambusflasken sin. Gre henne også med den medfølgende børsten.

e8593 furreal interaktiv panda med nattmodus og beroligende melodier e8593 furreal interaktiv panda med nattmodus og beroligende melodier

Med nattmodus

I nattmodus lukker pandaen øynene og lager søte sovelyder. De beroligende melodiene gjør henne også perfekt til leggetid.

Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.