Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

FurReal Poopalots Big Wags hund - kjæledyr som går på do når den får tur

-30%

FurReal interaktive kosedyr med naturtro bevegelser og lyder - nesten som et ekte kjæledyr!

FurReal interaktive kosedyr fra Hasbro er alltid populære. Nå kan du oppdage en fantastisk verden av interaktive kosedyr som nesten oppleves som å ha et ekte kjæledyr. Kosedyrene fra FurReal Friends har funksjoner, detaljer, lyder og bevegelser akkurat som det ekte dyret. Barna elsker rollelek, og spesielt rollelek med dyr. La dem oppdage FurReals magiske verden, og kanskje de finner sitt nye kjæledyr og bestevenn blant de utallige medlemmene av FurReals-kjæledyrfamilie. FurReal Friends er en serie med interaktive dyr fra Hasbro, som har vært blant våre bestselgere i en rekke år. Kvalitet og masse interaktiv lek til barna.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
30%
Kampanjepris 205,80 Vår lavpris: 294,- Du sparer: 88,-
På lager
SKU
03205-29
   

Hva er vel mer moro enn å gå tur med kjæledyret ditt? Kanskje å gå tur med et kjæledyr som går på do! Gi denne kosete hunden noen av de medfølgende godbitene, så kan du sette på henne båndet å gå en tur med den.

Husk bæsjeoppsamleren, hunden begynner nemlig å gå på do etter hvert som den går på tur. Den medfølgende bæsjeoppsamleren kommer til nytte ganske raskt! Det er alltid viktig å samle opp bæsjen etter et kjæledyr. Vi ønsker ikke at noen andre skal tråkke i den!

FurReal Poopalots kommer med et tilkoblingssystem i 2 deler. Gå tur med ett kjæledyr eller ta med deg hele gjengen og feste på ett eller to til av dine FurReal dyr. Når hunden er koblet på båndet kan du dytte den i vei. Den vil vagle med hodet og gå fremover. Har du gitt godbiter før turen, vil den  også gå på do.

Innhold:

  • FurReal Poopalots Big Wags Interaktiv hund som går på do
  • Bånd med tilkoblingspunkter for opptil 3 kjæledyr
  • Bæsjeoppsamler
  • 9 x godbiter
  • Instruksjoner

Detaljer:

  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModellE8945
EAN5010993654093
MerkeFurReal Friends
Alder4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

October Madness med elleville pristilbud!

October Madness med ellville pristilbud!

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.