Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Gabbys Dukkehus Cat-tivity Pack - Art Studio figursett med 2 figurer og tilbehør

Bli med katteentusiasten Gabby og vennen hennes Panda Pote på morsomme eventyr med Gabbys dukkehus.

Gabbys dukkehus er serien barna kjenner fra Netflix, der de møtes av søte katter, særegent håndverk og fargerik magi. Det pakkes ut nye overraskelser, mens Gabby og vennene hennes leker seg gjennom hennes fantastiske dukkehus, komplett med små mini-verdener og overraskelser som aldri tar slutt!

Vår lavpris: 184,-
Utsolgt
SKU
08226-58

Gabby's Dollhouse Art Studio figursettet inkluderer en 9,7 cm høy Gabby Girl samlefigur, Baby Box Cat-figur, et skap, tilbehør til malingpalett, pluss en dukkehus-leveringsboks med overraskelsestilbehør inni.

Akkurat som Gabby gjør i showet, pakk ut din spesielle dukkehuslevering og oppdag settets mystiske tilbehør. Hva finner du inni? Etter avsløringen, bruk fantasien din til å leke ut dine egne eventyr med Gabby og Baby Box Cat. Legg paletten eller overraskelsestilbehøret i Gabbys hånd og hjelp henne til å bli kreativ i studioet. Trykk ned på Gabbys katteører og se hvordan kittelen hennes går fra å være ren til å få malingsprut. Trykk på katteørene igjen for å gjøre kittelen ren. Det er så gøy. Deretter kan du late som om du trekker litt håndverkspapir fra skapets rulle - det snurrer virkelig.

Dette figursettet er den perfekte gaven og kan brukes med Gabbys Purrfect Dollhouse (selges separat). Oppdag flere historiefortellingsmuligheter med alle Gabbys dukkehussett, inkludert den blomsterrike hagen og Kitty Karaoke (hver selges separat). For en siste overraskelse, skann QR-koden inne i Dollhouse Delivery for å låse opp en spesiell belønning i den gratis Gabby’s Dollhouse-appen (tilgjengelig på iOS og Android). Ta med deg kunststudiosettet og bli med Gabby fra Gabby's Dollhouse for å male moro.

Inneholder:

  • Gabby jentefigur
  • Baby Box Cat-figur
  • Skap til hobby- og kunsttilbehør
  • Tilbehør til malingspalett
  • Dukkehusleveringsboks

Detaljer:

  • Mål: ca. 22 x 18 x 4 cm
  • Mål figur: 9,7 cm (H)
  • Alder: fra 3 år

Produktdetaljer
Modell6062025
EAN778988374160
MerkeGabbys dukkehus
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.