Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Sjekk ut våre BLACK DEALS

GoodBaby GB Qbit - Lizard Khaki

Vår lavpris: 2 044,-
Få igjen på lager
SKU
22902
   

Reisetrillen for foreldre på jakt etter en lett, enkel-å-bruke reisetrille egnet for både en urban livsstil og som et perfekt reisefølge, vil Qbit være "a match made in heaven".The Qbit kan enkelt og raskt brettes sammen til en kompakt pakke i veskestørrelse. Den foldede enheten kan passe hvor som helst, i de minste bagasjerom, under et togsete eller hvis du er hjemme - under trappen.

Dessuten kan Qbit brukes som et Travel System (adaptere valgfritt), som passer til enhvert GB eller CYBEX-barnesete på understellet. (følger ikke med).

Én hånd fold

Den innovative foldeteknikken kan betjenes med bare én hånd, og forvandler Qbit til en kompakt og frittstående pakke i løpet av sekunder

Stor liten trille

Romslig og komfortabel for barna, kompakt, lett og enkel å bære for foreldre.

Travel System

Med adaptere (valgfritt tilgjengelig) kan du feste et GB eller CYBEX-barnesete på understellet. (følger ikke med).

Compact living

Den kompakte foldede pakken får plass hvor som helst: i de minste bagasjerom, under et togsete og tar ingen plass i hjemmet.

  • Anbefalt vekt: fra 9-17 kg
  • Alder: fra 6 mnd til ca 4 år
  • Hjulstørrelse: 14 cm
Produktdetaljer
Modell616240002
EAN4058511130545
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.