Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

GoodBaby GB Qbit+ - Lizard Khaki

-47%

47%
Kampanjepris 1250,- Vår lavpris: 2374,- Du sparer: 1124,-
Få igjen på lager
SKU
22905
   

Qbit+ har alle fordelene som sin lillebror Qbit, og med ekstra premium funksjoner er den konstruert for maksimal komfort og bekvemmelighet. Denne kompakte trillen er fullpakket med en liste av smarte funksjoner, inkludert en tilbakelent rygg med en ekte lie-flat stilling egner den seg fra fødselen. Hodestøtte og større hjul tilbyr komfort og bekvemmelighet fra steg en.

Det superkompakte sammenleggbare systemet kan betjenes med bare én hånd, mens den andre hånden er fri for håndholding eller shopping. Det vil overraske deg at denne kompakte, lette byvognen kan romme alle komfortelementene som en "stor" trille. Den er bygget for å reise, fra badeferier til urbane utflukter.

Qbit+ kan brukes som Travel System (adaptere valgfritt), som passer til ethvert GB eller CYBEX-barnesete på understellet. (følger ikke med)

Én hånd folding

Den innovative foldeteknikken kan betjenes med bare én hånd og snur Qbit til en kompakt og frittstående pakke i løpet av sekunder.

Stor liten trille

Romslig og komfortabel for barna. Kompakt, lett og enkel å bære for foreldre.

Travel System

Med adaptere (valgfritt tilgjengelig) kan du feste et GB eller CYBEX-barnesete på understellet (følger ikke med)

Compact living

Den kompakte foldede pakken får plass hvor som helst, i de minste bagasjerom, under et togsete eller i en verdifull lagringsplass hjemme

  • Anbefalt vekt: for barn på 9-17 kg
  • Anbefalt alder: fra 6 mnd til ca 4 år
  • Hjulstørrelse: 16 cm
Produktdetaljer
Modell616240008
EAN4058511130842

Se bestselgerne!

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.