Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Geomag Classic Green Line - magnetisk byggesett i resirkulert plast - 93 deler

Geomag - magnetiske byggesett for kreativ lek med uendelige muligheter

Geomag er designet, utviklet og produsert i Sveits. Målet er å designe leker som underholder, og som stimulerer barnets fantasi, nysgjerrighet og kreativitet. Geomag er spennende magnetiske byggesett og byggeleker som lærer barna om magnetiske krefter, samtidig som fantasien, kreativiteten og fingerferdighetene utfordres. Lag spennende, fargerike, morsomme og utfordrende konstruksjoner med magnetiske byggesett fra Geomag.

Vår lavpris: 496,-
På lager
SKU
02217-17
   

Med Geomag Classic Green Line 93 deler kan du være kreativ i flere timer, og bygge utallig ulike konstruksjoner. Med dette settet får du 93 deler, et perfekt sett for å bli bedre kjent med Geomags magnetiske verden. Bare fantasien kan sette en stopper for hva som kan lages! Bygg spennende konstruksjoner ved å lenke sammen de ulike panelene med magnetiske kuler eller staver.

Geomag er designet, utviklet og produsert i Sveits. Målet er å designe leker som underholder, og som stimulerer barnets fantasi, nysgjerrighet og kreativitet. Alle elementer er i tillegg laget av 100% resirkulert plast.

Inneholder:

  • Geomag Classic Green Line byggesett på 93 deler

Detaljer:

  • 93 deler
  • Alder: fra 3 år
  • 100% resirkulert plast
Produktdetaljer
Modell273
EAN0871772002734
MerkeGeomag
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.