Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Geomag Glitter - multifarget magnetisk byggesett - 68 deler

Geomag - magnetiske byggesett for kreativ lek med uendelige muligheter

Geomag er designet, utviklet og produsert i Sveits. Målet er å designe leker som underholder, og som stimulerer barnets fantasi, nysgjerrighet og kreativitet. Geomag er spennende magnetiske byggesett og byggeleker som lærer barna om magnetiske krefter, samtidig som fantasien, kreativiteten og fingerferdighetene utfordres. Lag spennende, fargerike, morsomme og utfordrende konstruksjoner med magnetiske byggesett fra Geomag.

Vår lavpris: 364,-
Få igjen på lager
SKU
02217-23
   

Utforsk mulighetene med dette glitrende byggesettet fra Geomag Glitter serien. Settet inneholder 68 glitrende paneler og staver, og alle delene er selvfølgelig magnetiske slik at du kan bygge utallige konstruksjoner. Kun fantasien setter grenser! Geomag er designet, utviklet og produsert i Sveits. Målet er å designe leker som underholder, og som stimulerer barnets fantasi, nysgjerrighet og kreativitet.

Inneholder:

  • Geomag Glitter byggesett med 68 glitrende deler

Detaljer:

  • 68 deler
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell533
EAN0871772005339
MerkeGeomag
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.